Egenskapene og funksjonene til reflekterende regnfrakker?

- Aug 02, 2018-Den reflekterende regnjakken er et sikkerhetsskilt laget av et sterkt reflekterende materiale på grunnlag av strukturen på over- og underkroppen og skuldersymmetrien eller andre deler uten å endre strukturen til den eksisterende regnjakken. Derfor kan regnjakken generere en slags blendende reflekterende lys gjennom belysning av gatelamper eller lys og naturlig lys for å minne foran og bak kjøretøyene for å være våken og oppnå sikkerhet. I tilfelle av dårlig regn og regn, fungerer den reflekterende regnjakken som en beskyttelsesdrakt for trafiksikkerhet.

Reflekterende regnfrakker kan deles inn i: reflekterende regnfrakker, splittede reflekterende regnfrakker, reflekterende regnfrakker, reflekterende regnbukser og så videre.

Fordi den reflekterende regnjakken vedlegger strukturen av reflekterende striper på den ytre overflaten av regnjakken, når den kjører i regnfull natt, lyser lysene på bilene som kommer i alle retninger på reflekterende striper, som reflekterer slående lys, og påminner om føreren av bilen for å unngå trafikk. Ulykken skjedde. Derfor har den reflekterende regnjakken egenskapene til høy sikkerhetsfaktor, praktisk og praktisk, god vanntett effekt, behagelig og tørr