Utviklingshistorien til sklisikre dekker frem til hele spekteret av arbeidsforsikringsprodukter

- Sep 05, 2018-


Når det kommer til glidende skostrekk, vil du definitivt ikke føle deg ukjent. På fabrikken, i virksomheten, kan figuren av glideskoomslaget ses i familien. De er dedikert til sikkerheten til alle og beskytter deres helse. Det er så lavt at mange mennesker er uvitende om sin eksistens mens de nyter det praktiske det gir, og selv utviklingshistorien er ikke kjent.


Den originale glideskoen dekselet ble designet primært for engangsbruk. Materialet er vanligvis laget av ikke-vevd stoff eller plastmateriale. Anti-slip-resultatene er ikke veldig opplagte, og det er ikke veldig praktisk å bruke. Hovedsakelig brukt i noen aspekter av overlevelse.


Men med fremme av personlig sikkerhetsbevissthet har verkstedsselskaper begynt å utruste sine ansatte med anti-slip utstyr. Anti-slip sko dekslene blir gradvis akseptert av mennesker på grunn av deres fordeler av å være lys og sensitiv. Med oppfinnelsen av den aktive skoomslagsmaskinen blir ubiquity-frekvensen høyere og høyere. Mangfoldet av glidende skostrekk er også lagt til år for år.


Med akselerasjonen av aldringsprosessen av Kinas befolkning, har de eldre gled inn i ulykken og lagt til. Det gamle antislip-aspektet har blitt den neste trenden i utviklingen av glidelåser. Og Ledering anti-skiddekselet fra Frankrike blir gradvis akseptert av det store flertallet av mennesker med sin fremragende anti-glidekvalitet og revolusjonerende design. Bidra min styrke til eldre mennesker!


Med den raske utviklingen av nasjonaløkonomien har lovhåndhevelsen blitt mer og mer fullført, sikkerhetsproduksjonssystemet har blitt styrket, arbeidernes selvbeskyttelsesbevissthet, rettighetsbevissthet og lovhåndhevelse har utviklet seg, og sikkerhetsvern har fått mer og mer oppmerksomhet fra samfunnet. Arbeidsbeskyttelsesforsyninger Det blir også mindre og mindre i det vanlige arbeidet til de ansatte. I tråd med denne utviklingstrenden, etter to måneders forberedelse, har arbeidsmiljøutstillingshallet i selskapet dukket opp foran alle. Det finnes sklisikre, sikkerhetshjelmer, vernebriller, vernehansker, beskyttelsesklær, sikkerhetslister, sikkerhetssko, glidesko etc. i utstillingshallen, og et bredt spekter av beskyttelsesutstyr fra foten til foten. fot. Disse arbeidstidsbeskyttelsesprodukter er kjente merker i den nasjonale klokken som er nøye utvalgt, og kvaliteten er garantert.


Hva er arbeidsbeskyttelsesforsyninger? Arbeidsbeskyttelsesprodukter er beskyttelse mot eksterne fysiske, kjemiske og biologiske faktorer, og beskytter arbeidstakeres sikkerhet og helse i produksjon. Det spiller en viktig rolle i sikker produksjon av yrkeshelse. Det er både det første forsvaret mot sikker produksjon og det siste forsvaret. Den går gjennom hele prosessen med sikkerhet, produksjon og drift, og samarbeider tett med driftshåndteringsmetoden for å fremme rollen til de ansatte.