Forskjellen mellom PE sko deksel og CPE sko deksel

- Sep 03, 2018-Det er to typer engasjert plastsko dekker som er vanlige i vårt daglige liv: PE sko dekker og CPE sko dekker. Hvordan skiller plastikkdeksler dem ut? Hva er fordelene?

CEP og PE er laget av plastmateriale. CPE-skostrekk er produktet av PE-materiale etter klorering. CPE sko deksel har anti-slip partikler på overflaten, som er bedre enn PE sko deksel, men begge sko dekker fortsatt relativt tynn og lett å bruke. Dårlig, hvis du vil bruke bedre kvalitet, gjenta bruken, velg en ikke-vevd skodeksel.

CPE, også kjent som (klorert polyeter), kan også modifiseres ved å skrape (rapportert fra 25% til 42%, vanligvis rundt 36%). CPE er billigere enn CSM, og vulkanisatene deres har lav kompresjonsinnstilling og økning i oljebestandighet og flammehemming, ettersom riperinnholdet øker, men varmebestandighet reduseres. CPE har utmerket værbestandighet og varmebestandighet, varmebestandighetstemperaturen kan være fra 150 til 175 ° C, og dens utmerkede oljebestandighet gjør at den kan nedsenkes i mange typer oljer, som vanligvis brukes i slanger, ledninger og kabelkapper.

CPE skostrekk funksjoner:

1. CPE er en mettet gummi med varmebestandig oksygen aldring, ozon aldring, syre og alkali motstand, og kjemiske egenskaper.

2. CPE har utmerket oljebestandighet, blant annet ASTM No. 1 olje og ASTM No. 2 olje har utmerket ytelse, noe som tilsvarer NBR; ASTM nr. 3 olje har utmerket ytelse og er overlegen til CR, som tilsvarer CSM.

3. CPE inneholder klor, har gode flammehemmende egenskaper, og har forbrenning og dryppsikker egenskaper. Den kan kombineres med et passende forhold til lanthanid flammehemmende, klorparafin og Al (OH) 3 for å oppnå et flammehemmende materiale med utmerket flammehemming og lav kostnad.

4. CPE er giftfri, inneholder ikke tungmetaller og PAHS, og det oppfyller fullt ut miljøkrav.

5. CPE har høy fyllingsytelse og kan produsere produkter som oppfyller ulike ytelseskrav. CPE har gode bearbeidingsegenskaper, og Mooney-viskositet (ML121 1 + 4) er tilgjengelig i en rekke karakterer fra 50-100.

PE er også kjent som (polyetylen). Dens hovedegenskaper er god vann- og fuktmotstand, men dens motstand mot gass og organisk damp er dårlig. Den har god kjemisk stabilitet og virker ikke ved vanlige temperaturer med vanlig syre. Oljemotstanden er imidlertid litt dårlig, den har viss mekanisk strekkfasthet, god fleksibilitet, høy motstand mot lav motstand, og kan tilpasses frysebehandlingen av mat, men motstanden mot høy motstand er dårlig. Vanligvis kan den ikke brukes til emballasje av høytemperatur steriliseringsmat. Glans og gjennomsiktighet er ikke høy. Utskriftsytelsen er dårlig, og den ytre emballasjen må underkastes koronabehandling og overflatekjemisk behandling for å forbedre utskriftsytelsen. Behandlingen og støpingen er praktisk, produktene er fleksible og varierte, og varmeforseglingsytelsen er veldig god. PE harpiks i seg selv er giftfri og har få additivpotter, så det anses å være et trygt emballasjemateriale.

PE sko deksel funksjoner:

1. PE er en slags mettet gummi, som har egenskapene til god seighet, slitestyrke og mykhet.

2. PE er giftfri, inneholder ikke tungmetaller og PAHS, og produktene er helt miljøvennlige.

3. PE har høy fyllingsytelse og kan produsere produkter som oppfyller ulike ytelseskrav.

4. PE har god bearbeiding ytelse, Mooney viskositet (ML121 1 + 4) har en rekke karakterer tilgjengelig i 50-100.