Forskjellen mellom regnsikre skodeksler og generelle skodeksler

- Sep 03, 2018-

Den regntette og vanntette skodekselet er et nytt produkt utviklet. Den regntette og vanntette skodekselet har ikke vært på markedet i lang tid, men det blir gradvis akseptert på grunn av sine gode egenskaper. Regntette og vanntette skodeksler er utviklingen av vanlige vanlige skodeksler. Så hva er forskjellen mellom de to?

Først, når det gjelder form og materiale, er materialet i det vanntette og vanntette skodekket overlegen det vanlige skodekselet. Fordi de regntette og vanntette skostrekkene skal være oppmerksom på vanntett og vanntett, er det nødvendig å ha slike forhold ved valg av materialer. Den generelle skostrekk er hovedsakelig strikket stoff, og bruken av materialer er relativt vanlig.

For det andre, funksjonen av det regntette og vanntette skodekket omfatter funksjonen til det generelle skodekket, og et gjennombrudd er laget på grunnlag av funksjonen. Den generelle skodekselet har bare funksjonen til rengjøring, og det regntette og vanntette skodekket har funksjonen av vanntett og vanntett i tillegg til rengjøring. Den doble funksjonen gjør bruken av regntette og vanntette skostrekk mer vanlige.

Ovennevnte to punkter er enkle forskjeller mellom regntette og vanntette skodeksler og generelle skostrekk.