Bonden utviklet en ny type regnutstyr, som okkuperer den halvveggede fjellfloden på verdensmarkedet.

- Sep 05, 2018-

Nanshan Township Farmers i Yushan County, som bodde under Sanqing Mountain, lånte partiets politikk for å berike folket og skapt en ny verden. Mer enn halvparten av høyhøyde plankeveier i verden er laget av Nanshan bønder. I Yiwu, verdens små råvarekapital, står Nanshan-bønder for mer enn halvparten av foretakene som arbeider med produksjon og salg av bagasjeindustrien. Nå ledet Nanshan fire bønder sitt team og utviklet en ny type regnutstyr, som er den første som opptar halvparten av verden, og også indirekte inn i det vestlige internasjonale markedet.

Åpne et hotell for å finne forretningsmuligheter

Sett opp et regntett skodeksel

Huang Hui er en landsbyboer i havnebyen Nanshan Township. I 2005 åpnet han et hotell som heter "Hometown" i Zhangling Village, Zihu Town, ved foten av Sanqing Mountain. Salget var veldig velstående og det var en av de ti beste stjernene i fylket. På den tiden, i drift av restauranten, da leietakere som kom til Sanqingshan Tourism gikk ned i fjellet, var skoene og buksene våte, og de lånte ofte en hårføner fra sitt hotell. Huang Hui oppdaget forretningsmuligheter og følte at det var regnjakker og paraplyer for turister, men det var ingen regnskodekke, så han hadde motivasjonen til å produsere regntette skodeksler. I 2011 leide Huang Hui fabrikken i Economic Development Zone i Yushan County og begynte å produsere regntette skodeksler. Designet og undersøkelsen og utviklingen av produktene ble ferdigstillet av teamet mitt.

Denne typen regntette skodeksel kan foldes og plasseres i turvesken, noe som er praktisk for kundene å bære. Det kan forhindre at skoene blir våte av regn når det regner utendørs. Samtidig er farge og stil på produktet veldig mye mer fasjonabelt enn tradisjonelle regn støvler. Huang Huis regnbeskyttede skostrekk har hevdet mer enn et dusin nasjonale patenter, og vant også Shangrao City Science Skills Award. Produktene eksporteres til USA, Japan, Tyskland, Italia og andre land. I 2011 produserte det 500 000 par per år, og nå produserer det 4 millioner par per år.

I dag har Huang Hui bygget en ny fabrikk i Economic Development Zone i Yushan County, som dekker et område på 30 dekar og et areal på over 10.000 kvadratmeter. Det er mer enn 300 arbeidere i verkstedet, med en årlig produksjon verdi på mer enn 40 millioner yuan. Det er mer enn et dusin produsenter av nye regnsikre sko i verden. I dag er han den største produsenten i verden, og hele produktet har en innenlandsk markedsandel på ca 50%.

Bondeier har potensial

Transformasjon investering regn utstyr industri

Huang Wen er broren til Huang Hui. Han pleide å åpne en gård på Sanqing-fjellet. Berørt av sin yngre bror, begynte han også å forvandle seg til regntøyindustrien. Huang Wen informerte reportere om at hvis en kunde kjøpte en regnbeskyttet skodekke, ville han definitivt kjøpe regnfrakker, paraplyer og lignende. Deretter samarbeidet han og hans yngre bror for å lage en eiendomskjede og sette opp et verksted for å lage regnfrakker.

I mai 2017 grunnla Huang Wen Jiangxi Fremragende Outdoor Finished Products Co, Ltd, som spesialiserer seg på EVA regnfrakker. Denne typen materiale laget regnfrakk, lett, myk, ingen lukt, ingen metanol, veldig miljøvennlig, langt sterkere enn tradisjonelt PVC-materiale. Hans "tre-i-ett" regnfrakk, fotturer, sykling, batteribil og forskjellige scener kan brukes på annen måte.

Huang Wen informerte stolt reporteren om at i Hengdian Film og Television City, hvis du ser regnfrakket med ordene "dekker vinden og regnet for deg", må den ha blitt produsert i fabrikken. På grunn av den gode kvaliteten på produktene og den geniale utskriften, plasserte Hengdian Studios alle ordrene på fabrikken hele året. Et børsnotert selskap i Jiangsu som produserte Pulandan medisin bestilte nesten 140.000 sett med regnfrakker fra ham. Huang Wins verksted har mer enn 100 arbeidere, og produktene blir eksportert til det nasjonale uret. I 2017 var den årlige produksjonen mer enn 20 millioner yuan, og den var inkludert i forskriften.

Gi opp høy lønn i Shenzhen

Gå hjem for å gjøre regn støvler

Wang Hua, 36, er bosatt i Dage Village i Nanshan Township. Han har vært direktør for salg og innkjøp i ti år i børsnoterte selskaper i Shanghai og Shenzhen. I 2014 returnerte han til Yushan og grunnla Yushan Meisi Tourist Products Co., Ltd., og startet regn støvler og regnfrakker.

Wang Hua informerte reporteren om at han var på utkikk etter en partiell industri, og industrien konkurrerte ikke mye i markedet, men potensialet ville være veldig stort, han ville tenke på regntøyindustrien. Han foretok markedsobservasjon, og det er færre enn fem produsenter av høyverdige regnsikre skostrekk i verden. Han tror at så få mennesker gjør det, og det er så mange mennesker i Kina. Med forbedring av overlevelse, vil folk som reiser ut, reise mye, så potensialet i denne bransjen må være bra. I 2014 returnerte han til Yushan for å etablere "Yushan Meisi Tourist Products Co., Ltd.", som brukes som regnskodeksel og en EVA-regnfrakk.

Wang Hua informerte reporteren om at han målrettet produktene til produktene til middel- og high-end folkemengder. Derfor gikk kundene til high-end Tmall-butikkene i Shanghai, Nanjing, Yiwu og Shenzhen til Yushan på første stopp, på grunn av Yushan. Produsentene av regnsikre skodeksler er alle avanserte. Etter at den første mengden EVA ble produsert regntrekk, solgte Wang Huas kunder hos Tmall og Taobao umiddelbart produktene. I dag eksporteres hans produkter til Kinas første og andre linje byer og Sør-Korea, Russland, USA, Chile, Peru og andre land. I 2016 var produksjonen 9,98 millioner yuan, og produksjonen i 2017 ble lagt til mer enn 20 millioner yuan.

Studenter

Etablert produksjon av EVA regnfrakk

Nanshan Township Youth Guo Zhidong, etter ferdigstillelse av universitetet, åpnet en turklubb, og salget ble blomstrende. I 2014 satte han også opp et verksted i Economic Development Zone for å produsere EVA regnfrakker. Guo Zhidong informerte reporteren om at regntrekk han produserte også kan betraktes som en slags casual klær, og deretter sakte utviklet for å være vanntett, varm og beskyttende. Den reflekterende stripen på regnjakken har en veldig god reflekterende effekt. Det er trygt for kundene å bruke det i en klimastabil tilstand.

Guo Zhidong har for tiden en filial i Huaiyu Township, Yushan County. Han planlegger å sette opp en gren i hver stat av Yushan. Han håper at jeg vil gå ut for å reise senere, gå til alle steder i verden, og se Yushans lyse regnfrakk, som er den mest stolte av livet.