Nettbutikken har et månedlig omsetning på 10.000, og det rimelige skodekselet har blitt et regnsikkert artefakt hett salgsnettverk.

- Sep 05, 2018-


Et tungt regn i går morges gjorde det vanskelig for mange å gå på jobb, passere gjennom de alvorlige veiene og til og med ta av seg skoene sine. Sammenlignet med mange menneskers wolverines, etter 90 år, var Xiaojia et par joggesko og sko og sokker som gikk til enheten uten våt. Det "hemmelige våpenet" var paret av rosa regnsko som hun hadde på seg utenfor skoene.


Det er mer robust og vakkert enn skostrekkene som vi bruker for å beskytte gjestene mot støv. Det er billigere og mer praktisk enn de fasjonable regnstøvlene som har vært populære i mange år. De rimelige regnskodekslene er nå avhengig av været og det nye "regntema". Auraen i det varme salgsnettet.


Prisen er mellom 10 og 30 yuan, og nettbutikken selger lett 10 000 par.


Reporteren søkte etter "regnskodeksler" i e-handelsplattformer som Taobao og Jingdong. Barnmodeller, voksne modeller, fasjonable modeller, sko, hæler og høyhælte sko ... alle typer stilarter, farger og mønster av regn støvler kan beskrives. Det er så mange varianter, så lenge du ikke kan tenke på det, kan du ikke finne den.


Når det gjelder produktene i forskjellige butikker, er regntøyet på markedet laget av vanntette materialer som PVC, oxfordduk og polyesterfiber. De har god vanntett effekt og prisen er i utgangspunktet vedlikeholdt på 10 - Mellom 30 yuan.


"Denne skodekselet er et nytt produkt som har dukket opp de siste årene. Det aksepterer gummiet for å legge til et nytt slitesterkt glidelåsmateriale, med glidelås, en kombinasjon av regngummisko og engangs plastskodeksel. Dette materialet er veldig slitesterkt, i utgangspunktet ikke Det er ikke noe problem å bli riper av skarpe gjenstander som negler og glassflasker. "Kundeservicen til" Yuyinliangjia franchise-butikken "informerte reporteren at det er mer enn 20 forskjellige stilarter i regnet skobutikk, inkludert kjærlighetsstilen som egnede barn bærer. Den passer til fasjonable trykk på jenter og enkle modeller som passer for menn, som hver selger godt.


"Det er ikke deformert, ikke spredt og ikke glatt utenfor skoene. Som vår butikk, kan vi selge titusenvis av par om en måned." Kundeservicepersonalet lekket. I de elektroniske rapportørene så jeg at det ikke er noen butikker med månedlig omsetning på over 10 000 par, og det mest månedlige salget har nådd mer enn 66 000 par. En annen online shoppingplattform, "Li Fu Home", en glidende glidelagende regnskodeksel og til og med indirekte ytelse som "ute av lager" -form.


Billig, slitesterk, stilig og praktisk, regntøy "vinnende" regn støvler


"Den tidligere engangs plastregnskodekselet har blitt glidet mer enn en gang og to ganger, og det er lett å bryte. Denne typen regnskodeksel vil ikke kunne gå vekk trygt. "Det har blitt brukt 17 yuan i regntiden. Et par regn støvler, netizen "Tsing Yi" er nå et must-sett, men også introdusert til mange venner rundt, selv familien tilbrakte hundrevis av dollar for å kjøpe tilbake fasjonable regn støvler har også vært i "kaldt palass. "


"Regnestøvlene var veldig populære de siste årene. Jeg kjøpte dem også, men som mange utendørs vanntette sko, er den største ulempen at de ikke er pustende. Det er nesten kollapset når det brukes hele dagen, og sålene er vanskeligere å bære. Ikke veldig behagelig. Jeg også

Samle denne artikkelen | Kopiere