Øvelsen av klutsko dekker, hvordan å lage sko dekker?

- Sep 03, 2018-

I vårt generelle liv, fordi vår by driver skodeksler for ikke å jorda gulvet vårt, er prisen på engangssko dekker ikke bare dyrt, men også veldig miljøvennlig. Hvis det er en konsekvent drift av engangssko deksler, vil det være overdreven Ulempen, men om vinteren å ta av skoene har problemer, hvordan skal vi løse dette problemet? Groundhog dekorative nett Xiaobian her for mesteren å introdusere hvordan billige sko dekker, sko dekker, håper jeg Kan hjelpe mesteren løse problemet med skodekselet.

Hvordan lage en skodeksel

Skostrekkene som vi kjøper i supermarkeder, blinker ofte for store eller for små problemer. I løpet av operasjonen blinker det ofte svært vanskelig arbeid, og noen ganger er kvaliteten på skodekkene som er kjøpt, svært dårlig, ofte bare på en stund. Broken, det er veldig lett å blinke i anledning av den vanskelige situasjonen, så vår billige skodekke er et veldig godt valg, kan hjelpe oss med å gjøre en god jobb hjemme.

Våre billige skodekker trenger ikke å bruke mye penger og mye penger. Hvis det er et overskudd av klut i huset, kan fargen være rikeligere. Skoomslagene kan være vanligere. Den elegante blomsterkluten er kvinner, vanlig. Blomsterkluten er laget av menn, kvinner type kan gjøres litt mindre, menns type kan gjøres litt større, hvis de viktigste trenger å kjøpe et lite gummibånd for å sy. Skoomslagets stil er å kutte av gummibånddelen av engangs plastskodekselet som er kjøpt i supermarkedet, noe som vil skape en rektangulær form som kan klippes i henhold til den rektangulære formen på personen, men den delen av Gummibånd som er avskåret, slippes ut. En person med en liten sykompetanse bør kunne gjøre det selv, og til slutt bære gummibåndet ut, helt fint.

Hvis så billig sko dekker? Skovertrekkene jeg har bygget er viktige fordi de er økonomiske, miljøvennlige og kan drives flere ganger. Hvis hjemmet er et tregulv, kan det også brukes som en dukkert i skjermet gulv. Det er litt problemer etter en periode. Det er imidlertid fortsatt en stor fordel å kjempe med engangsskodeksler.

Oppsummering: Føreren setter pris på hvordan man skal selge skostrekk i fremtiden, mesteren ønsker å raskt bygge skoskap, betjene engangsskodekselet så lite som mulig, ikke bare spare penger, men også hjelpe oss med å gjøre en god jobb i miljøvern.

Hvordan lage en skodeksel