Kvaliteten på engangs vanntette regnjakker er god eller dårlig.

- Aug 03, 2018-

Når du kjøper engangs vanntette regnfrakker, velger mange mennesker av høy kvalitet engangs vanntette regnfrakker, høyverdige vanntette regnjakker med høy kvalitet og god kunnskap: stoffidentifikasjon, håndverk, designstil og pusteevne.

Først, stoffidentifikasjonen: Hvis det resirkulerte materialet, det vil bli lukt, lim og klut, komplisert samarbeid er dårlig, gummiet er hvitt, applikasjonen vil rynke, null, arbeid: Hvis utstyret er utdatert, er skredens søm for stor , sømmen er høy og lav Som et resultat, forsegler seglet, og det er lett å sive.

For det andre, designstil: Overvei de faktiske resultatene av regnbeskyttelse og brukskomfort, etterfulgt av det elegante og sjenerøse

4. Åndbarhet: Hvis det er regnfast, vil dekselet dekke menneskekroppen, kroppens varme luft vil ikke slippes ut, og utsiden blir varm inne, som vil danne stillestående vann og klærdekselet i engangs vanntett regnjakke.

Av materialesammensetning

Oljefylt engangs vanntett regnjakke: Syet med presenning (belegg av tungolje eller eukalyptusolje på utsiden av stoffet). Kinas østlige dynastin skapte presenning, og dynastiet har brukt presenning engangs vanntett regnfrakk, som har blitt brukt til det 20. århundre. Presenningen engangs vanntett regnjakke ble gradvis valgt ut på grunn av feil som grovhet, hardhet og motstand mot folding. Tape disponibel vanntett regnfrakk: Syt eller limt med tape (gummibelagt med gummi). Den vanlige vanntette regnfrakk på båndet har god elastisitet, isolasjon og brettmotstand, og brukes vanligvis som et arbeidsprodukt for vindtett og regnfast.

Plastfilm engangs vanntett regnjakke: limt med en plastfilm (polyvinylklorid eller polyetylen). Disse engangs vanntette regnjakker er lette å produsere, lette og myke, med et stort utvalg av mønstre og lave priser, så de har blitt brukt siden det 20. århundre. I mellomtiden brukes en vanntett, vanntett regnfrakk (kalt poncho) laget for syklister, mye brukt på grunn av sin rette design og brukervennlighet.

Vanntett regnfrakk med regntett klut: Syet med presenning som er vannavvisende eller oljeavvisende. Den oljeavvisende kluten er vannavstøtende og har utmerket pustevennlighet. Den er egnet for avanserte engangs vanntette regnfrakker. Det finnes mange typer regntett klut, for eksempel regntett bomull khaki, regntett polyester bomull poplin, regntett polyester silke og så videre. Regntette klut disponibel vanntette regnjakker blir ofte gjort til populære frakker stiler. Ett lag er mer egnet, og det skal brukes på solrike og regnfulle dager.