Regnfabrikken varslet om å kjøre forsiktig på regnfulle dager

- May 18, 2018-

Tordenvær i sommer, våt hver jakt etter hjertet, tidevannet folk i denne dvale regntiden i en nydelig kjole? I mars 2013 ble Shenzhen Li Ming Yu Yi Factory med regncoat fortolkning av Bopufeng, blendende Shenzhen regnjakker populære. Siden det gikk inn i mars har det vært i regnvær, og engros med regnfrakker i Shenzhen Paraply Market har også blitt velstående. Regntøyfabrikken minner spesielt vennene som går ut på regnfulle dager, hva skal regntiden drive? Kjøring på regnværsdager bør være basert på forebygging. Vi må være årvåken og forsiktig. Vi må være spesielt oppmerksom på følgende punkter:

Raincoat style.jpg

Den første er barna som tar ly på vei. Barn er generelt mer modige enn himmelen, spesielt byens barn er hovedsakelig aktive. Når regntunge dager, liker å løpe rundt, ikke kjenner veibeskrivelsen eller så, må det være oppmerksom på linjen.
For det andre, vær oppmerksom på syklistene som har regnjakker. På regnfulle dager bryter disse menneskene seg vanligvis i regnfrakker, viser bare ansikter, og ørene dekkes av regnfrakker. Synet og hørselen vil bli noe påvirket. Kan ikke være oppmerksom på trafiksituasjonen til venstre, høyre og bak tre partier, og kan ikke finne og unngå kjøretøy i tide.
Vær også oppmerksom på en paraply i den ene hånden og en syklist i den ene hånden: De har dårlig stabilitet i retning av sykling. Når de møter et bevegelige kjøretøy, vil de få panikk, vandre rundt og gå på veien S-formet, nesten drepe seg selv.

 

Vær også oppmerksom på slamveien, når den oppdages, skal den opprettholde en større kraft, med den midtre og lave girkassen. Vær oppmerksom på kontrollen av det visuelle systemet, det mørke synet av regnet er blokkert, skal slå på frontlysene, ikke stole på erfaring for å åpne "blindbil". Vær forsiktig hvis du overdriver, kan du ikke overdrive den med makt. Ikke kjør en hard bil, sving rattet skal sakte for å forhindre forekomst av sideslidende fenomen.