Regnfrakken er ikke vanntett, så hvordan å sikre den gode vanntetthet av regnfrakken

- Aug 17, 2018-

Produkter av regnfrakk produsentene tror at publikum ikke vil være kjent. Det er en regn-bevis produkt som vi ofte bruker i vår overlevelse, men det hindrer ikke regn i langsiktig søknadsprosessen. Hva er grunnen?

Regnfrakken mister sin funksjon uten regn, noe som kan være iboende kvaliteten. I produksjonsprosessen bruker en hvit voks emulsjon som inneholder aluminium salt, som er spredt på fiber av bomullsklut. Dette hvit voks er kompatibel med vannet, så det har en vanntett effekt. Men hvis du bruker et produkt med dårlig kvalitet, så det vil ha en vanntett effekt. Selvfølgelig, det er også aldring som kan være forårsaket av langvarig bruk.

Vi bør derfor ta hensyn til kjøp av kvalitet og kvalitet når du bruker den. På samme tid, bør vi ta hensyn til vedlikehold av det når det brukes. Tross alt, han også har en begrenset søknadsperioden, og bør byttes etter aldring.

Siden regntett regnfrakken er viktig på vanlige gummi overflaten av gummi laget, bør regnfrakken også betale spesiell oppmerksomhet til ikke ødelegge det vanntette laget av kluten når det er lagret, slik at det er unødvendig å si at skarpt riper regnfrakken. Saken er at spesiell oppmerksomhet er betalt til behovene til regnfrakk produsentene for din introduksjon.

Først etter regnfrakken er vasket, bør det unngås for å være tørket i solen for å unngå aldring av gummi. Gummien er en slags polymer materiale, og den har mange atomic grupper og umettet kjemisk obligasjoner som er enkle å samhandle med ulike komponenter i luften, som oksygen angrepet er rungende, og svaret er ikke reversibel. Andre når regnfrakken lagres, bør det ikke plasseres sammen med objekter med verktøy som fett, slik at disse materialene ikke forurenser regnfrakken, og oppbyggingen av regnfrakken er skitten. Vanskelig å vaske.

Derfor foreslår regnfrakk produsenten at store forbrukerne må gjøre vedlikehold og vedlikehold av regnfrakken i søknadsprosessen, slik at de kan ha utmerket vanntetthet.