Rollen og typen av engangsskodeksler

- Sep 03, 2018-

Bare renovert huset, venner og familie kom, bytt sko eller ikke? Endre, private tøfler blir offentlige tøfler, ikke forandre, venner må jobbe hardt etter avreise. Til dette formål har engangs plastskodeksler gått inn i den vanlige byfamilien, spesielt i high-end leiligheter og luksuriøse boliger, men har også plastskodeksler. Det var et problem med huset. Dekoratørene kom til døren og satte seg automatisk på plastskodekkene, noe som fikk folk til å føle seg veldig oppmerksomme og veldig varme.


Plastskovertrekk ble opprinnelig brukt i laboratorier, bilutstillingslokaler, sykehus, datarom, hoteller, støvfrie fabrikker, etc. Med forbedring av menneskets livskvalitet har plastskodeksler gradvis kommet inn i våre liv med sin bekvemmelighet, hygiene, renhet og praktisk. . Hjemme er det engangs plastskodeksler, som er lave i pris og veldig praktisk. For å imøtekomme behovene til forskjellige miljøer har produsentene også innført anti-glidende plastskodeksler som passer for regn og snø.


I dag er nord og sør i en regnfull sommer, som er sesongen når plastskodeksler er populære, og det er også tiden da entreprenører er mer tilbøyelige til å åpne markedet. I de siste årene blir bruken av hjemmet større og større. Noen familier bruker selv automatisk den automatiske skodemaskinen til å forsiktig gå inn i skodekselet. En skodeksel plasseres automatisk på foten, og løser problemet helt og ulemper ved å bytte sko. .


Engangsskoene er i utgangspunktet plastskodeksler, og råmaterialene er PVC, PE, ikke-vevet stoff og lignende. Siden plastskodekselet ikke har direkte kontakt med kropp og mat, trenger vi generelt ikke å være strenge med materialkravene, så lenge det oppfyller dine krav.


Engangs sko dekker kan tilby en rekke skostrekk stiler. I dag er kontorarbeidere i utgangspunktet slitasje i høy klasse skinnsko. Når regnskoene er skadet, vil kvaliteten bli påvirket, og noen ganger vil limet bli deformert. Også turister vil møte under turen. Det er også veldig plagsom å regne. Derfor har dette produktet brede markedsutsikter. Hvis du har spesielle krav, kan du også tilpasse det. Du kan legge til broderte overdeler, utskrifter og profesjonelt til firmaets LOGO.


Sklisikringen er et nytt produkt. Det er ikke deformert, faller ikke av, og glir ikke utenfor skoene. Den bruker all-naturlig gummi til å legge til et nytt slitesterkt glidemiddel, kombinert med funksjonen av regngummisko og - sekundære plastskodeksler. Denne skodekselet er lettere og mer praktisk enn regngummi sko. I regnet og snøvær er dette skostrekket plassert utenfor skoene, og det er mulig å oppnå vanntett, slam- og skobeskyttelse uten å skifte sko. Det er mer holdbart enn engangs plastskodeksler, resirkulerbare, nedbrytbare og gjenbrukbare. Den erstatter miljøpåvirkningen av engangsskodeksler og kan brukes innendørs og utendørs. Samtidig er det lett å bære, lett å rengjøre og lett å rydde opp.


Vakkert og fasjonabelt, det er lett å bære. Det løser ikke bare problemet med tradisjonelle overskudd, men gjør det også enkelt å bære. Det står også for manglene at engangsskodeksler ikke er bærbare og ikke holdbare. Det er det mest effektive når folk reiser på regnfulle dager eller når de møter nedbør på turistattraksjoner. Fottøy forsyninger. For deg og din familie, fra regn og bakterier, vennligst kjøp en regnskodekke så snart som mulig!