Rollen av anti-statiske sko kan til og med gjøres slik?

- Sep 05, 2018-


Rollen av anti-statiske sko kan faktisk være, hvordan gjør du det? På dette tidspunktet må du ha et slikt spørsmål, hva er funksjonene til anti-statiske sko? På grunn av friksjon og elektrifisering kan menneskekroppen og jordingsproblemer danne et stort tap, rene sko vet ikke at for å oppnå en utmerket anti-statisk effekt, må det være antistatisk standard, faktisk er anti-statiske sko bare et kall for smidighet Slip den statiske ladningen til føreren for å hindre at kroppen blir lading. Når det gjelder produksjon av elektroniske komponenter og montering og feilsøking av elektronisk utstyr, er rene sko forberedt på å forhindre denne elektrostatiske skaden på produktet, særlig elektroniske produkter, som er ekstremt skadelig. Friksjon og elektrisitet og kroppsstabilitet er de to store kildene til skade i elektronikk og mikroelektronikkindustrien. Anti-statiske sko og klær vil forberede seg på anti-statiske.

Den beste antistatiske effekten er sikker på å følge standarden, som er den mest grunnleggende. Elektrostatiske farer blir mer og mer opplagte og gradvis tiltrekker folks oppmerksomhet. Rollen av anti-statiske sko kan lede statisk elektrisitet fra menneskekroppen til jorden, og dermed eliminere den statiske elektrisiteten til menneskekroppen, samtidig som den effektivt undertrykker bevegelsen til de ansatte i det rene rommet. støv. Malen, arbeidsflatematter, seter, etc. av produksjonsfasen skal være i samsvar med de antistatiske kravene, og ta hensyn til produktets rene, vanntette og fuktsikkerhet. Ved bruk skal motstanden ikke testes i 200 timer. Hvis motstanden ikke er innenfor rammen av regelen, for eksempel elektrostatisk kopiering, elektrostatisk maling, elektrostatisk støvfjerning, etc., vil det føre til mye skade, vanlige vanlige materialer for anti-statiske sko.

Bruk av anti-statiske sko er en av de effektive og pålitelige metodene for ventilasjon av elektrostatisk ladning av ansatte. På grunn av kravene til produksjonsbedrifter skal den være utstyrt med antistatiske patroner, omsetningskasser, PCB-omstillingsrammer, logistikkomsetningskjøretøyer, anti-statiske poser og anti-statiske poser. Elektrostatiske håndleddsstropper, anti-statiske loddejern og ting, etc., krever også bruk av lavstøvende materialer for å undertrykke støv som genereres av ansatte som går i vaskerommet. Anti-statiske sko Vanlig gruvedrift elektrostatisk materiale PU eller PVC-materiale for å gjøre sålen integrert i den øvre overflaten, i henhold til det statiske følsomme nivået på enheten som brukes i arbeidsområdet, den røde, 1, 2, 3-graden, den samlede skoene er vakre, sjenerøse og sterke. Spesielt PU-antistatiske sko, med overlegen slitestyrke, har statisk elektrisitet samme dualitet som noe annet i verden: det kan ikke bare være til nytte for mennesker, men i prosessen med å bruke antistatiske sko, bør det være oppmerksom på for å bedre kunne fortsette rollen som anti-statiske sko.

A. Anti-statiske sko skal brukes sammen med antistatisk klær for å være oppmerksom på de rene, vanntette og fuktsikkerte produktene. (3) Mål overflatenes motstandsverdier for bakken, bordplaten og omsetningskassen regelmessig. Ethvert verktøy som ikke er verdsatt, er lett å skape skade. B. Anti-statiske sko skal ikke bæres med isolerte ullstrømpe og isolerte innleggssåler når de brukes. Det er forbudt å bruke antistatiske sko som isolasjonssko. (4 Elektrostatisk sikkerhetssone (beskyttelsessko som ikke har lov til å arrangere ikke-produktive produkter på arbeidsbenken og hindre elektrisk støt på 250v eller mindre. D. Anti-statiske sko skal være anti-statiske. Jorden, bruk av ledende sko skal være ledende. Det elektrostatiske potensialet i en menneskekropp kan nå titusenvis av volt og hundretusener av volt, ofte under normale driftsforhold, hundrevis av volt til tusen volt, dette er bedre enn byens lave spenning på 220V , mens det effektivt undertrykker kroppens støv i det rene rommet, er det beste valget for elektronikk, halvlederprodusenter og rene rom.

Dette er også den viktigste rollen som anti-statiske sko. Anti-statiske sko er lette og lette, for eksempel servise, te sett, vesker, ullstoffer, aviser, gummihansker, etc., for å lette fottrykk, mer myke og komfortable stoffer er: PVC skinn / lær / lær / lerret / ledende silke / T / C-stoff. Hver gang før operasjonen må det kontrolleres for statisk elektrisitetssikkerhet. Etter å ha bestått testen, kan den produseres, og den er sterk og glidende. Den har utmerket slitestyrke (5 ganger høyere enn vanlige såler) og er mer miljøvennlig. (8 påslagstest må følge rekkefølgen for strømforsyning og strømforsyning: lavspenning → høyspenning → signalspenning, hva er funksjonene til anti-statiske sko? Hvordan spiller antistatiske sko en elektrostatisk effekt? sett fra funksjonen til den elektrostatiske skoen, har statisk elektrisitet egenskapene til høyt potensial, lav elektrisk mengde, liten strøm og kortvirkende tid for å nå målet om elektrostatisk frigjøring og vellykket kontrollere de negative virkninger av menneskekroppen elektrostatisk ladning på produksjonslinjen og menneskekroppen.