Rollen av reflekterende klær regnfrakk

- Aug 02, 2018-

Reflekterende klær kan også kalles reflekterende vester, reflekterende klær. Reflekterende klær stiler og flere varianter av fulltekst har politiet, trafikk, veiforvaltning, medforvaltning, sikkerhet og så videre. 1. Klassifisering I henhold til stilen til reflekterende klær er den delt inn i: reflekterende veske, reflekterende T-skjorte (POLO), reflekterende jakke, reflekterende bukser og så videre. I følge bruken av reflekterende klær er den delt inn i: reflekterende regnfrakk, reflekterende klær til sanitærarbeidere, reflekterende rideklær ...

Reflekterende regnfrakk refererer til sying av en eller flere reflekterende striper på grunnlag av vanlige regnfrakker for å gi regnjakker som er både regntette og reflekterende. Mote regnjakker refererer til vanlige regnfrakker, ikke noe mer enn farger eller stiler som ser litt bedre ut. Eller direkte en engangs gjennomsiktig regnfrakk.

Metoden for å lage reflekterende regnfrakker er forskjellig fra vanlige klær, men det er også steder å finne ut. Ytre laget er laget av høy tetthet, ikke-absorberende stoff, og det indre laget er belagt med PU eller PVC for å forhindre regn. Deretter kreves også stedet der sømmen er sydd, for å bli limt og vanntett. Deretter er det reflekterende belte på ytre laget. Valgene er varierte, det er bra og dårlig, det er innenlandsk og importert, og en eller to setninger kan ikke sies.

Regnfrakker med reflekterende striper eller klær, vester, etc., brukes i større og større grad, enten de er ryttere, trafikkpolis, sanitærarbeidere, kurere osv. På grunn av klærne med reflekterende striper, i mørket, i regnet , I småt vær, øke synligheten for å varsle deg for å unngå utilsiktede bilulykker forårsaket av dårlig synlighet.