Rollen av reflekterende regnfrakk og vedlikeholdsvask, bruksanvisning

- Aug 03, 2018-

De reflekterende regnjegene vi har sett, brukes hovedsakelig i transport, sanitæranlegg, høyhastighet, veiadministrasjon, skipsbygging, konstruksjon og andre industrielle scener. Den består av et grunnmateriale og et reflekterende materiale. Det reflekterende materialet er vanligvis plassert i hoveddelen av dressingen ved å sy, varm stempling, etc., og brukes til personlig sikkerhetsbeskyttelse om natten eller i dårlig vær.


Faktisk har reflekterende regnfrakker blitt brukt i en rekke utendørsoperasjoner, ikke bare trafiksikkerhet.


Dette reflekterende materialet er laget ved å bruke brytningsindeksen for glassbryn med høy brytningsindeks og avansert behandling ved å fokusere etter fokusering. Det reflekterer vidtgående lys tilbake i gløden, og gir utmerket retroreflekterende optikk for dag eller natt. Spesielt om natten kan du fremvise høy synlighet som om det var i løpet av dagen. Reflekterende klær laget av dette reflekterende materialet med høy synlighet kan lett bli funnet av nattkjører, uansett om brukeren er langt unna eller i nærvær av lys eller spredt lys.


Reflekterende regncoatsammensetning: Basis fluorescerende gul, sølvgrå reflekterende tape, høy reflekterende intensitet, god sikkerhet.


Bruk: egnet for nattarbeid eller kommandotrafikkpersonell iført; nødhjelpskommando; trygt produksjonssted; nødhjelpsside


Funksjoner: Reflekterende regnfrakkform er pent og elegant, materialer er utsøkte, og presisjon er produsert. Det er behagelig å ha på og har et komplett spekter av spesifikasjoner.


Praktisk scenario: Fluorescerende drakter i grad 2 brukes til utendørs arbeid og mørkt arbeid i alle klima og lysforhold.


Reflekterende regnfrakkskylling / vedlikeholdsdeklarering:


Den maksimale spylingstemperaturen til Lideming Reflective Raincoat er 40 ° C (se klistremerke for maksimalt antall spylingsregler), reduser maskinens drift, senk kjøletemperaturen (kjøling) og reduser spurtørking. Klorblekemiddel er forbudt. Maksimal temperatur på undersiden av stålet er 110 ° C, og dampstryking kan forårsake skade på klærne. Klesrensing er forbudt, og dekontaminering med løsemidler er forbudt. Ikke skru trommelen til tørk. Ikke bruk sterke alkaliske vaskemidler, løsemidler eller emulsjoner eller blekemiddel.


Oppbevaring Beskrivelse: Oppbevares i originalemballasje, beskyttet mot lys og fuktighet.


Funksjon: Lidemende reflekterende regnjakke oppfyller kravene i GB20653, trygg og ufarlig, behagelig å ha på, vanntett og pustende, god fleksibilitet, reflekterende klasse 2.