Rollen disponibel sko dekke og forsiktighetsregler ved bruk

- Sep 05, 2018-


Disponibel skoovertrekk bringe stor anvendelighet til alles liv. Shenzhen Li Deming Technology Co, Ltd spesialisert i produksjon av disponibel skoovertrekk, disponibel dusj kamper, og en J Sheng hansker og andre plastprodukter. I dag vil vi presentere deg en gang. Rollen av skoen dekselet og forholdsregler før bruk.

Disponibel sko dekke eliminerer bryet med å ta av skoene til besøkende og de vanlige skoovertrekk som er miljøvennlig. Det er mye brukt i krevende miljøer som elektronikk, kjemikalier, støvfritt biler, rene rom og så videre. Vanlige disponibel skoovertrekk inkluderer ikke-vevd skoovertrekk, CPE skoovertrekk og plast skoovertrekk. Funksjoner har sine egne karakteristikker, inkludert sklisikre skoovertrekk, regn støvler, antistatisk skoovertrekk og så videre.

Shenzhen Lideming Technology Co, Ltd er en plast som spesialiserer seg på produksjon av disponibel skoovertrekk. Følgende er et notat for bruk av disponibel skoovertrekk:

1. sko dekke har god vanntett ytelse og brukes én gang.

2, fra ettall omgivelsene å en annen miljø som krever ulike forhold, bør bruke en engangs sko dekke.

3. ha en sko dekke i det angitte området og ta den av når du forlater området. Det viste seg at skaden ble erstattet i tid.

Ovenfor er Shenzhen Li Deming Technology Co, Ltd for alle, oppsummerte rollen disponibel skoovertrekk og bruk av forholdsregler, håper jeg å hjelpe alle, oppriktig velkommen kunder til å kontakte og samarbeide!