Den sørlige regionen har innvarslet en ny runde med kraftig nedbør, og det er best å ta med skoskap når du går ut.

- Sep 04, 2018-


Med styrking av varm og fuktig luft, fra begynnelsen av i går, Jiangnan, Sør-Kina og andre steder innvarslet en ny runde med stor nedbør. Overvåkingen viste at fra klokka 8 til klokka 18.00 klokka 18.00 var det store regn i sentrale og sørlige Guangxi, sentrale Guangdong, nordlige Hainan-øya og sørøst, og Nanning og Guigang, Hainan Qiongzhong, Baoting og Chengmai . Kraftig regn. I fremtiden er vårregn i sør fortsatt hyppig. Det er forventet at den 21-22 og 24-26, sørvest, sør Kina og Jiangnan vil fortsette å skape regnet hjulet kamp.

I et slikt vær er det best å ha en paraply eller regnfrakke og regn støvler i posen. I denne sesongen tror jeg at mange mennesker vanligvis vil ta med en liten paraply for å forhindre at den blir våt. Dine egne føtter, sko som er våte av regnet, vil definitivt være ubehagelig for en dag. Det regner, har våte sokker og sko for en dag, det må være litt skade: etter lang tid er føttene alltid våte, huden på føttene vil rynke, skade på huden; igjen, våte føtter har fortsatt våte sokker, føttene er ikke pustende, lett å støpe, forårsaker soppinfeksjoner, lange ankler; hvis det er en jente, så mer oppmerksomhet, fordi våte sko ikke bare bæres Ubehagelig, det vil gjøre huden på de små føttene verre, sålene på føttene vil vokse små og små dråper ~ og vil føre til for mye fuktighet å komme inn i menneskekroppen, men magesyklusen vil være smertefull.

Skoomslaget er laget av all-naturlig gummi med et nytt slitesterkt glidelåsmateriale, kombinert med funksjonen av regngummisko og sekundære plastskodeksler. Denne skodekselet er lettere og mer praktisk enn regngummi sko. I regnet og snøvær er dette skostrekket plassert utenfor skoene, og det er mulig å oppnå vanntett, slam- og skobeskyttelse uten å skifte sko. Typer av sko dekker blant annet menns sko dekker, kvinners sko dekker (høy hæl og flat hæl), og barnas sko dekker.