TPU-funksjonen og den unike sjarmen til sklisikringen

- Sep 05, 2018-


Mange solide materialer har anti-glideeffekter. Derfor kan markedet se de anti-glidende skodekslene på det åtte dørs femblomstersømmaterialet. Imidlertid har et materiale som heter TPU blitt elsket av utallige sklisikre eller beskyttende skoprodusenter i mange år, og markedsandelen har gradvis økt. Hvilken type funksjon har materialet kalt TPU?

TPU (termoplastiske polyuretaner), termoplastisk polyuretanelastomergummi. Den har utmerket elastisitet, så den brukes i fottøysprodukter (vanligvis brukt i glidesko-deksler) og har veldig god komfort. I tillegg har TPU følgende fordeler.

Høy styrke: Sklisikringen av TPU har utmerket slagfasthet, fremragende støtdempingsresultater, førsteklasses bærekapasitet og utmerket seighet.

Høydighetenes funksjonalitet er bred: etter et positivt forhold mellom TPU-materialet, kan produktets hardhet justeres i henhold til etterspørselen. Men uansett hvordan hardheten er justert, kan produktets elastisitet fortsatt være svært fremragende.

I tillegg er TPU-materialer også motstandsdyktige mot olje, vann / vann, aldring, slitasje, antibakteriell og mugg

TPU-materialer har mange fordeler, så bruken av TPU i glidende skostrekk eller sklisikring har fått en proporsjonal oppmerksomhet. Begynn å beskytte flere mennesker og begynn å beskytte helsen for flere mennesker!

I sklisikring er det en slags sklisikret materiale som er veldig spesielt. Den har vakkert trekorn og er et helt nytt grønt materiale. En slik sklisikring med spesiell sjarm er imidlertid sjelden sett på markedet. Hvilken type opprinnelse har dette glidelåsehodetrekk? Hva slags funksjon har den? Følgende er forklart av Li Deming glideskohode.

BPU er en ny type polyuretan (PU), et nytt stoff oppnådd ved å modifisere PU. Den har fordelene med lav tetthet, ultra lett vekt, god seighet, fremragende temperaturbestandighet, stråling og værbestandighet.

Selv om BPUs glidende skostrekk har slike gode funksjoner, er de ikke generelt glatte på markedet på grunn av ulike årsaker. I den nærmeste fremtid vil skipsdeksler laget av BPU skinne, og bedre bidra til Kinas sikkerhetsgarantier!