USA har utviklet et nytt skostrekk som vil holde deg i regnet.

- Sep 05, 2018-

Jeg tror at mange har hatt en slik opplevelse: å gå ut i regn- og snøklimaet, det er veldig lett å våte skoene, så selv å gå har blitt spesiell omsorg. Spesielt vennene som bor i sør, hvis de møter regntiden, vil skoene ikke tørke lett når de er våte. Problemet med våte sko vil gradvis utvikle seg til en vanskelig situasjon uten sko.

Samtidig med flere forbrukere, er flere og flere mennesker villige til å kjøpe dyre sko, og flere og flere sneakerhoder (ofte kjent som tåkapsler) dukker opp i gatene og baner. Hvordan "beskytte" mine kjærlighetssko i regntiden har også blitt hodepine.

Det er for øyeblikket to hovedtyper av vanlige produkter på markedet som omhandler dette problemet: vanntett spray og vanntett skodeksler.

Den vanntette sprayen er imidlertid ikke bare dyr og tidkrevende, men har også et visst krav til materialet i øvre del (ellers er den kjemiske reaksjonen av minuttet og det øvre materialet selvnedslagende, og det er selvnedslagende ); selv om skodekselet er tryggere og sikrere, de fleste produkter på online shoppingplattform Det er problemer som gale overflater og grovt håndverk. Det er virkelig umulig for folk å gjøre det.

Dry Stepper fra USA har benyttet seg av denne muligheten til å lansere en ny skodeksel for å sikre at dine "kjærlighetsko" kan fortsette å opprettholde den beste form.

Dette produktet ble utviklet av et team av sneakereksperter, med elastisk elastikk og vanntett glidelås og en spesiell glidende såle. Samtidig er det ikke bare vanntett, men også i stand til å tåle det meste av det harde klimaet, så om det er vind, regnfull eller snø, kan det være fullt servert.

Selvfølgelig er det mest spesielle stedet for dette produktet at designere ofte graver tidevannet. I tillegg til å tilfredsstille de grunnleggende funksjonene, tenkte de også på de unge brukerens behov av overflatenes egenskaper. Derfor er Dry Steppers ikke bare de grunnleggende modellene av gjennomsiktig hvit, men også de fasjonable teksturer som camouflage og sprekker. Det kan sies at den passer for den gamle og den unge.

Selv den viktigste stilen har trukket flere sneakers på utsiden av skodekselet: Yezzy Boost 750, Yezzy Boost 350 V2, AJ 11 og så videre. Det må sies at det er evangeliet til de brede joggeskoene.