Bruk av klutskodeksler

- Sep 05, 2018-


1. Skoomslaget kan erstatte engangs plastskodeksel, noe som i stor grad reduserer hvit forurensning.

2. Skoomslaget sparer ressurser og har lav pris. Det er en tre-i-ett sko dekke for bomull slippers, plast tøfler og engangs sko deksler.

3, klut sko dekselet er sanitær og sunt, kan unngå å bære andres slippers for å hindre kryssinfeksjon av fot sykdom. På samme tid, for å unngå at gjestene utsetter sine føtter, sokker, lukt foran eieren, er de to sidene veldig pinlig situasjon. Det er et produkt som elsker helse og siviliserte mennesker som er ventet på lenge.

4, klutskodekselet er lett å bære, med en hånd kan du raskt sette skodekselet på foten, noe som gir stor bekvemmelighet til eldre og barn.

5, skodekselet er lett å rengjøre, 1-2 sekunder for å rengjøre asken, sand og vann inne i skodekselet. Rengjøring og desinfisering er like praktisk som vanlige sko.

6, klut sko for å redusere husholdningenes forbruk, vil være bomull tøfler, plast tøfler, engangs sko dekker tre-i-ett billig sko dekker. Det er førstevalg for forbrukere som er gode til å administrere penger.

7, klut sko deksel for et bredt spekter av forskjellige sko og annen fot form kan brukes, og behagelig å bære, gå fritt. (er evangeliet med en spesiell fotform)

8, klut sko dekker lang levetid, komfortable føtter, kan brukes hele året, gjentatt slitasje. Helse, vinter er ikke frossen føtter, sommeren er ikke vanskelig. Til fordel for føttens ydmykende vekt.

9. Klutskodekselet sparer rommet som okkupert av familien, og kan brukes til både verten og gjesten, og kan også forhindre tap av sko. Unngå eierens bomullstøfler, sandaler og tøfler, og engangssko dekker for gjestene. Bringer raskere og mer praktisk liv til et raskt liv.

10, kan klær sko også brukes som vanlige sko. (så vakker og slitesterk som vanlige sko)

Shenzhen Lideming Technology Co, Ltd er en sko deksel, en engangs sko dekke, en fløyel sko deksel, og en regntett sko deksel. Den er laget av ekte materialer av høy kvalitet, og kan tilpasses. Fabrikken er direkte til en lav pris og høy kvalitet, slik at hver kunde kan kjøpe det med tillit. Komfortabelt, vi er en profesjonell produksjon og prosessering selskap med et komplett og vitenskapelig kvalitetsstyringssystem.

Vi forfølger alltid god kvalitet på våre produkter. Som alltid vil vi tjene deg med ditt hjerte, jobbe sammen og skape fremtiden. Vi implementerer ulike grader av skodeksler til forskjellige kunder, og anbefaler ulike typer skodeksler til kunder med stor omhu og omsorg, og legger stor vekt på kjøpsbehov hos ulike kunder. Forbedre bevisstheten til alle ansatte, forbedre produktfordeler, utvide serviceområdet, skape verdier for kunder med de mest konkurransedyktige produktene og særpregede tjenester, og oppnå felles utvikling med kunder.

Shenzhen Lideming Technology Co, Ltd har blitt anerkjent av bransjen for sin integritet, styrke og kvalitet på produktene. Vi hilsen alle nye og gamle kunder velkommen til å kjøpe.