Det er ingen måte å være fasjonable i regntiden? Disse regntrekkene lar deg bli forelsket i regntiden.

- Jul 24, 2018-

Det er ingen måte å være fasjonable i regntiden? Disse regntrekkene lar deg bli forelsket i regntiden.

Hva? Det regner ute! Ikke vær panikk, legg på denne regnjakken og gå ut! Regnutstyr og vindtype! I de senere år har en rekke fasjonable regnfrakker kommet fram i en endeløs strøm, og noen stilarter er enda bedre å se om de ikke regner. Denne sesongens mote sirkel av svart hest VETEMENTS kan være en regnfrakk, trykt med hvitt bokstaver på baksiden, ganske enkelt kjekt å briste bord. Mer allsidig og smussbestandig er den svarte modellen, men også lansert en lys, lys gul, lar deg øyeblikkelig skille seg ut i mengden.

Den rene hvite gjennomsiktige regnjakken passer best for konkave form. Selv om dette materialet er ganske prippen, er det bare bra for å ha på seg i regntiden. Ermene er gratis å rulle opp noen få centimeter, stilig og stilig.

PVC-materialet er helt født for regnfulle dager. Det spiller ikke bare en rolle i regnbeskyttelse, men har også en følelse av mote.

Eller ha en vanntett, skinnende og liten jakke som kan holdes i regnet eller i fred.

Den spesielle materiale regnjakkjakken vinne helt med tekstur, lys og selvstendig kjølig effekt, praktisk og fasjonabelt.

Se på regnet utenfor vinduet, ikke bekymre deg, den regntunge dagen er egentlig egnet for konkav form, de fasjonable varene du ikke pleier å ha på deg, kan vise deg et show.