Turister er lovprist av Haiximei attraksjoner

- Nov 02, 2018-


Global turisme, panoramautsikt over Haixi, Haixi turisme hvordan oppnå bedre og raskere høy kvalitet utvikling, turisme har egne triks.


"Emerald Lake: verden oppfyller ikke du, livet er ikke tilfredsstillende. Vellykket hit innsjøen kort rød landemerke Emerald, fortelle hemmelighet deg i dypet av Qinghai Dachaidan." Weibo blogger "mitt navn er Muyu" skrev, foreslo hun, i mens fremme turistattraksjoner til publikum, vi bør fremme miljøvern; Vann Yadan bygger en høy stige sightseeing tårn på grunnlag av stiftelsen konstruksjon, og setter pris på sin skjønnhet fra alle sider.


"Veien til Dulan Ranch er ikke bra, og den naturskjønne stedet kan ikke få økonomiske effekter." Siden media personen "Fengzi-onkel" bygge spesielle funksjoner, og bor i den naturskjønne stedet; Haizi Memorial Hall har bare enkle diktsamlingen, turister kan ikke kjøpe avledede tekster. Opprette et produkt å bli husket.


Turister på de "bare på veien" foreslå at kan du starte vinter stjernehimmelen fotografering, stjernehimmelen leting, vinter Gobi og andre aktiviteter, utvikle temaet klassisk selv kjører tur, identifisere trafikkskilt, forbedre mobiltelefon signal langs den måten sette søpla på miljøet.


Siden media personen "VICKY Qin" foreslo kan at Wulan Jinhai brukes som en støtte sandstranden land (sand motorsykkel, etc.); Dachaidan Emerald Lake bør absorbere erfaring og lærdommen av Chaka Salt Lake, og unngå forurensning av skoovertrekk i den naturskjønne stedet. Stepping på forurensning; Yadan på vannet konfigurerer observasjon dekk.


"Store løkke linjen forbedrer populariteten til Haixi og liten sløyfe linjen er godt planlagt. Ulike punkter bør gjøres å beholde turister." Fordelen av Emerald Lake er at det er antennen fotografer som ser mer vakker natur. Innsjøen, noe som kan bli viderekoblet i stedet for å fokusere på ett punkt.


Weibo blogger "Damei Aila" skrev på Weibo at på den første dagen i Haixi, på en innsjø kalt Golden havet, mange uventet møter skjedde så vakkert. Hun foreslo sette opp en merkevare som tiltrekker turister, sette opp flere retninger Bilutleie, RV eller roadster, bygge målestasjon vedlikehold poeng underveis, etc., og kan returnere bilen til enhver tid. Besøkende kan overføre til Delingha fortsette bilutleie. Det er også mulig å utvikle en søken linje.


Weibo blogger "liten grå aske iført sandaler" sa at Haixi kan starte et slag kort-nettverkspunkt rød, parkeringsplass blir et slag kort og et visst punkt i den naturskjønne stedet er det vakreste boksesekk punktet i den naturskjønne stedet; Det er nødvendig å gjøre et kart over den naturskjønne stedet; Angi et trygt Foto punkt på 315 National Road eller merke foran på veien med turister og sette den hastighet brak; ta 720-graders panoramautsikt over den naturskjønne stedet, besøkende kan se panorama.