Reise Dapeng Old Town Museum, vennligst ta med din egen regnfrakk

- Nov 02, 2018-

De sa alle: Folk som aldri har vært i Dapeng, er egentlig ikke i Shenzhen. Dapeng har røttene til Shenzhen historie og kultur. Det er 6.000 år siden, den tidligste eldgamle menneskelige livsstedet i Shenzhen, Xiantouling-området, forankret i Lingnan. Den eldste tradisjonelle kulturen er den eldste og viktigste militære gamle byen i Shenzhen, Dapeng City. Dapengs byfly er i en nesten trapesformet layout. Hele byen er delt inn i fire porter: øst, vest, sør og nord. Den imponerende gamle byporten står høy, og mer enn 1000 hus i porten er antikke, gamle gater og store. Skiferbelegningen og den blå mursteinbelegningen bære den store vekten av gamle vogner. Byen, de blå mursteinene og de grå fliser, de smale gatene og smugene, byens store hus er innredet med flotte, skårne bjelker, den vakkert utskjermede verandaen, de trykte flettede steinstrinnene, stille fortelle den friske Live fortiden. Boligene der har Ming-dynastiet og sjarmen til folkekulturen Hakka og Guangfu.

Ifølge historiske historier var mer enn ti Qing-dynasti-generaler i den gamle byen høytidelig, mektig og majestetisk. Blant dem var den anti-britiske generalen, Lai Jingjue, mannen til den offisielle klassen i Shenzhens moderne historie. Hans "General Zhenwei" var den mest komplette. Dapeng Ancient City er en av de mest komplette militære byene i Ming-dynastiet på den østlige kysten av Kina. Det er den eneste nasjonale nøkkelen kulturelle relikvier beskyttelse enhet i byen. I 1988 annonserte Shenzhen Municipal Government mer enn ti steder, inkludert Dapeng City og East Gate, South Gate og General Lai's General som byens viktigste kulturelle relikvier; i 1989 annonserte Guangdong Provincial People's Government Dapeng City som "provinsen". I 1996 var det "Shenzhen Patriotism Education Base"; I 1996 ble "Dapeng Ancient City Museum" etablert for å utføre vitenskapelig og effektiv beskyttelse og styring av Dapeng City. Dette har viktig verdi for å studere historien om gammel kinesisk arkitektur, historien om byplanlegging og konstruksjon, folkekulturen til Ming og Qing-dynastiene og historien om bygging og bygging.

Dapeng gamle bymuseum ligger i et regnfullt område når det gjelder turisme. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye. Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend.