Typen disponibel sko dekke

- Sep 03, 2018-

Disponibel skoovertrekk kan gi forskjellige sko dekke stiler. I dag, ha kontorarbeidere i utgangspunktet høyverdig skinnsko. Når regn sko er skadet, påvirkes kvaliteten og noen ganger limet vil bli deformert. Også vil turister møte i løpet av turen. Det er også veldig plagsom å regne. Derfor har dette produktet bred markedsutsikter. Disponibel skoovertrekk er også delt inn i mange typer, i dag vi kommer til å forstå!

Ifølge materialet, kan det deles inn i engangs plast skoovertrekk og disponibel ikke vevede skoen dekker.

Hvis du har spesielle krav, kan du også tilpasse den. Du kan legge til brodert overdel, utskrifter, og profesjonelt FIRMALOGOEN. Sklisikre sko dekke er et nytt produkt. Det er ikke deformert, faller ikke og slip ikke utenfor sko. Den bruker alle-naturlig gummi legge et nytt slitesterke anti-slip materiale, kombinert med funksjonen av regn gummi sko og -sekundær plast skoovertrekk. Denne skoen er lettere og mer praktisk enn regn gummi sko. Dette sko dekke er plassert utenfor sko i regn og snø været, og det er mulig å oppnå vanntett, gjørme-bevis og sko-beskyttelse uten å endre sko. Det er mer slitesterk enn engangs plast skoovertrekk, resirkulerbare, nedbrytbare og gjenbrukbare. Det erstatter miljøkonsekvensene av disponibel skoovertrekk og kan brukes innendørs og utendørs. Samtidig er det lett å bære og lett å rydde opp og enkel å rengjøre.

Vakre og fasjonable, er det lett å bære. Det er ikke bare løser problemet med tradisjonelle overtrekk på, men også gjør det lett å bære. Det gjør også feil at disponibel skoovertrekk ikke er bærbar og ikke holdbart. Det er den mest effektive når folk reiser i rainy days eller når de møter nedbør på turistattraksjoner. Fottøy forsyninger. For deg og din familie, fra regn og bakterier, Vennligst kjøpe regntrekk sko så snart som mulig!