Typer og bruk av engangs regnfrakker

- Aug 02, 2018-


Stroppløs regnfrakk: Hver pakke er enkel og sjenerøs, enkel å bruke, og har en rekke stilarter. Hatten har et tau, mansjettene har gummiband, og noen gjør det ikke. Raincoats er tynne og tykke, rene engangs regnfrakker, lav pris, enkel i emballasje og lett å bære. Polstret regnfrakker kan gjenbrukes og regnjakker er individuelt innpakket.

Sett regnfrakk: Sett regnjakke er en splittet regnfrakke, det er topper og bukser, hvert stykke har en separat pakke, engang kan også brukes flere ganger, ikke-engangs er langvarig, desto bedre bevaring, brukstiden vil lengre.

Engangs regnfrakk regnjakke brukes av både menn og kvinner. Den brukes til konserter, utendørsaktiviteter, reise, flytende og andre anledninger. Det er lett å bære og flerfarger. Raincoats er laget av ulike PE, EVA, PVC og andre stoffer, som alle bruker den nyeste teknologien for å produsere utstyr. Sømene er vanntette og lekkasjerte, giftfri og smakløse og super miljøvennlige. Stoffet er mykt, holder seg ikke i kulde, holder seg ikke til vann, er tørt og behagelig, og er vanntett.

Shenzhen Li Deming Technology Co, Ltd er en profesjonell produsent av regnfrakker. Selskapets produkter er tilgjengelige i forskjellige størrelser og modeller, og kan tilpasses etter kundens krav og trykte logoer. Velkommen nye og gamle kunder til å komme til vår fabrikk for å forhandle, din tilfredshet er vår motivasjon, vil hele vår fabrikkpersonell tjene deg helhjertet.