Typer av regnskodeksler og forholdsregler for bruk

- Sep 03, 2018-I sør, hvor regntiden foregår, forekommer det ofte store regn og tunge regner. For slike vær, hvis det er en arbeiderklasse eller en student, er fotturer det sikreste transportmiddelet. På dette tidspunktet vil jeg tenke at hvis frukten er til fots, er det mest sannsynlig at skoene spruter regn og gjør skoene ubehagelige å bære. Så vi tenkte på å bruke regn støvler eller sko dekker, men hva slags sko dekker ser gamle og stilige, la oss ta en titt på typer sko dekker!

1. Flat hi rain skoen deksel er laget av 100% PVC + hvit glidende gummisåle. Fargen kan være flerevalgte for å endre fargen med humør. Skostørrelse fra M (egnet for 35-36 meter) - L (for 37-38 meter) - XL (egnet for 39-40 meter) Skoomslagets overkant er ca 18cm høyt. Ankelremmen kan strammes eller slapp av. Pris innrømmelser, pålitelig kvalitet.

2. Høyhælte og lavt skårne regnsikre skodeksler passer til damer. Materialet er laget av PVC-regntett materiale + injeksjonsgummi glidende sål. Den har svært høy elastisitet. Fargene er pearlescent og rosa, og skostørrelsen er fra 18mm (egnet til 35-36 meter) - L (for 37-38 meter) - XL (egnet for 39-40 meter). Passer til fottøy høye hæler, lett å bære på regnfulle dager. Prisen er økonomisk og kvaliteten er ikke dårlig!

3. Høyt flatt trykt skodeksel er laget av høyt elastisk PVC regnfast materiale + bølgete glidelås. Fargen er gjennomsiktig stoffsko fra M (egnet til 35-36 meter) - L (egnet for 37-38 meter) -XL (egnet for 39-40 meter), skodekselet er ca 28cm høyt, egnet for fottøy, sportssko, casual sko og skinnsko, er posisjonen til glidelåsen rett bak. Denne skodekselet er støvtett, vanntett, vaskbart og gjenbrukbart.

4. Regntett og vanntett skodekke (fortykningstype) Materialet er laget av PVC-materiale og gummisåle. Denne skodekselet er for barn. Skoens størrelse har s: (lengde 23cm, bredde 10cm) M: (lengde 25cm, bredde 11cm) L: (bunnlengde 30cm) Det er lett å bære, pris innrømmelser, og kan brukes flere ganger.

Forholdsregler for bruk:

1. Skoomslaget må kjøpes litt større. Dette kan plasseres på grunn av feilen.

2. Skoomslagets front er for skarp eller for lang, og ekstra er tungvint.

3. Skoomslagets fleksibilitet er begrenset. Husk at du ikke må trekke det vanskelig for å unngå skade på materialet.

4. Dette produktet kan håndvaskes og maskinvaskes.

5. Husk! Ikke blek eller jern. Klesrensing eller baking, etc.