Ultra-tynn regnsikker skodekning på nettet på 30.000 par

- Sep 05, 2018-

I dag er nettbasert markedsføring ikke sjelden, men den 53 år gamle "alderdom" startet sin virksomhet og solgte produktene til verden via Internett, noe som vekket journalisters interesse. I går rapporterte Shen Xifan, som eier patentet for ultratynne regnsikre skodeksler, sin entreprenørhistorie.


Shen Xifan fortsatte å jobbe i et stort statlig foretak i Wuhan. Da han så at studentene var ubeleilige å gå og skoene ofte var våte, utviklet han ideen om å designe et regnsikkert skostrekk. I 2004 søkte han om et nasjonalt bruksmodell patent.


I 2006 pensjonerte Shen Xifan fra selskapet og bestemte seg for å produsere regntette skodeksler. Han og de fire andre familiene registrerte selskapet, og den gjennomsnittlige alderen på fem personer er 46 år, som kalles "alderdom entreprenørskap." Ingen vet gummi ferdigheter, og publikum er re-learning. De regnsikre skodekslene må være glidende. De har funnet et gummiforskningsinstitutt i andre provinser. Den andre parten tilbød en pris på 60.000 yuan for denne ferdighetsformelen. Shen Xifan trodde det var for dyrt og biter tennene sine. De leide et privat hus i Yangshuo Lake og kjøpte materialer for å gjenta eksperimentet. Når det var vanskeligste, spiste de bare en bolle med varme tørre nudler hver dag ved middagstid, men publikum så på markedsutsikter og ingen ga opp.


I 2007 ble produktet endelig utviklet med hell. Skostrekkene er regntette, glidende og slitesterke. Under normale forhold kan de gå i 30 kilometer uten skade.


Ikke se på prisen på regn støvler er ikke dyrt, hvis det er et par hender, er markedspotensialet ikke estimert. Imidlertid var Shen Xifan veldig oppvåst, og produksjonen var for liten til å komme inn i familien. Han postet en melding på Alibaba, først låsing ut engroskunder. Faktisk begynte skostrekkene å tiltrekke seg oppmerksomhet til de naturskjønne stedene, og kjøpmenn i Huangshan, Lushan og Wuyishan stormet for å bestille. I fjor solgte Shen Xifan mer enn 30 000 par regnsikre skodeksler via Internett. I dag søker han finansiering og håper å utvide produksjonskapasiteten og gripe mer markedsandel.


Shen Xifan sa med sukk at "4050" -personalet kan oppnå lav moralsk fare, men trenger bare å velge et oppstartsprosjekt med markedsvisjon. Det er et team som passer for investering og entreprenørskap kan fortsatt lykkes.