Ultratynne regn-bevis sko dekke online salg av 30.000

- Sep 05, 2018-

I dag, online markedsføring er ikke sjeldne, men de 53 år gamle "old age" startet sin virksomhet, og solgte produktene til verden gjennom Internett, som forårsaket reporterens interesse. Shen Xifan, som eier patentet for ultratynne regn-bevis skoovertrekk, rapporterte i går, hans entreprenør-historien.

Shen Xifan fortsatte å arbeide i store statlige organisasjoner i Wuhan. Han så at studentene var upraktisk å gå og sko var ofte våt når det regnet. Han kom opp med ideen om å planlegge en regn-bevis sko dekke. I 2004 brukte han denne ideen å be om nasjonale nytte modell patent.

I 2006, Shen Xifan pensjonert fra selskapet og besluttet å produsere regn-bevis skoovertrekk. Han og de andre fire familiene registrert selskapet, og gjennomsnittsalderen for fem personer er 46 år gamle, som kalles "alderdom entreprenørskap." Vet ingen gummi ferdigheter, og publikum er nytt læring. Regn-bevis skoovertrekk må være ikke-slip. De har funnet en gummi forskningsinstitutt i andre provinser. Den andre parten tilbudt en pris på 60.000 yuan for denne ferdigheten-formelen. Shen Xifan trodde det var for dyrt og bite tennene. De leide en privat hus i Yangshuo Lake og kjøpte materialer til å gjenta eksperimentet. Da var det vanskeligste, de bare spiste en bolle med varm tørr nudler hver dag ved middagstid, men publikum så på markedet utsiktene og ingen ga opp.

I 2007 produktet til slutt utviklet og vant. Skoovertrekk er regntett, sklisikre og slitesterkt. Under normale forhold, kan de gå 30 kilometer uten skade.

Ikke se på prisen på regn støvler ikke er dyrt, hvis det er et par hender, markedspotensialet ikke er beregnet. Imidlertid Shen Xifan var svært vekket, og resultatet var for liten til å angi familien. Han postet en melding på Alibaba, først låse ut engros kunder. Egentlig, skoovertrekk begynte å tiltrekke oppmerksomhet til finaste, og kjøpmenn i Huangshan, Lushan og liste over verdensarven rushed til ordre. I fjor, solgt Shen Xifan mer enn 30.000 par regn-bevis skoovertrekk via Internett. I dag, han søker finansiering og håper å utvide produksjonskapasitet og gripe mer markedsandel.

Shen Xifan sa med sukker at "4050" personalet kan være lav i anti-fare, men trenger bare å velge et forretningsprosjekt med markedet visjon. Det finnes et som passer for investeringer og entreprenørskap kan fortsatt vinne.