Paraply regnfrakk regn støvler sko dekke Foreldre støtte eksamener er mange overraskelser.

- Nov 02, 2018-


Shenzhen Evening News (Reporter Chen Jianwen) I år er den første tyfonen i 15 år av høgskolen opptak eksamen tid. Det tunge regnet kan ikke stoppe kandidatene fra å ta testen. For å minimere effekten av regn på kandidatene, er foreldrene også forbløffet, regnfrakker, paraplyer, regn støvler og skodeksler.


"Fordi jeg var bekymret for regningen av barnas sko, tok vi to par sko rundt. Da han kom til eksamenslokalet, kunne han endre paret først, og deretter bytte paret etter testen." Ms Wu på Shenzhen High School test site fortalte reporteren fordi værmeldingen Under høgskolen opptaksprøve, vil det bli mye regn, så i uken før høgskolen opptaksprøven, dro hun og hennes far til kjøpesenteret for å kjøpe en stor paraply, og også kjøpt en regnfrakk bare i tilfelle.


I tillegg til paraplyer, regnjakker og regnstøvler har mange foreldre laget rent klær til sine barn. "Klær og jakker er alle forberedt, foruroligende at regnet vil kjøle seg ned." Fru Li fortalte journalister at om morgenen la barna legge to skodeksler på føttene før de går ut, slik at selv om drukning kan forhindre at skoene blir våte. I tillegg tilberedes hun også gingerte for barnet for å holde barnet varmt.