Bruk av engangsskodeksler

- Sep 03, 2018-


Skovertrekk: Som navnet antyder, er det plassert utenfor skoene for å forhindre forurensning og blokkering av spredning av bakterier. Den største funksjonen til engangssko dekker er at de er enkle å bruke, og de har et bredt spekter av applikasjoner, forskjellige materialer og forskjellige funksjoner. De kan være glidende, antistatisk og støvtett. Dessuten er prisen mye billigere enn den ikke-engangs skoen, og håndteringen er praktisk, spesielt den ikke-vevde skostrekk, som kan bli naturlig nedbrytet.


Bruk av engangsskodeksler:


1. Beskyttelse av barnehager for barnehage


Det er mange ting under sålene som er vant til å gå rundt, de fleste vi ikke vet, men vi er sikre på at de fleste er skitne og skadelige for oss. Spesielt i barnehager i barnehagen er beskyttende isolasjon av bakterier og sykdommer avgjørende, så når du går inn i rommet der barna leker og hviler, er det nødvendig med skostrekk for å sikre at barn som har kravlet på bakken ikke blir utsatt for skadelige bakterier. s angrep.


2. Byggeplass


Slike arenaer krever en høyere styrke engangsskodeksel for sklisikker vanntetting, samtidig som du beskytter den nylig ferdige gulvet mot skade.


3. Hjem


Som en hardt arbeidende husmor er rengjøring en ting, og enda viktigere, hvordan man opprettholder frukten av sitt arbeid; Engangssko dekker er en god hjelper for å holde gulvet rent, og kan også redusere problemer for besøkende å ta av seg skoene sine. Redusere bruken av offentlige tøfler bidrar også til å redusere spredningen av virus og sykdommer.


4. Sykehus, laboratorier, rene rom, etc.


Det er selvsagt at et slikt sted krever streng kontroll av bakterier og virus, og nødvendigheten av å bruke et ikke-vevd skodeksel eller en plastskodeksel.