Ulike typer skodeksler og deres respektive egenskaper

- Sep 03, 2018-Med forbedring av menneskers levestandard, blir alles krav til levekårsrening høyere og høyere, og fremveksten av skostrekk gir en sterk garanti for hjemmepleie. En sa at skodekselet, den mest kjente for alle, er engangsskodekselet, faktisk finnes det mange typer skodeksler.

Skoomslag er delt inn i følgende kategorier:

Først, engangs sko deksler

1.PE skodeksel

PE er også kjent som (polyetylen). Dens hovedegenskaper er gode i vann- og fuktmotstand, men dens motstand mot gass og organisk damp er dårlig. Den har god kjemisk stabilitet og virker ikke ved vanlige temperaturer med vanlig syre. Oljemotstanden er imidlertid litt dårlig, den har viss mekanisk strekkfasthet, god fleksibilitet, høy motstand mot lav motstand, og kan tilpasses frysebehandlingen av mat, men motstanden mot høy motstand er dårlig. Vanligvis kan den ikke brukes til emballasje av høytemperatur steriliseringsmat. Glans og gjennomsiktighet er ikke høy. Utskriftsytelsen er dårlig, og den ytre emballasjen må underkastes koronabehandling og overflatekjemisk behandling for å forbedre utskriftsytelsen. Behandlingen og støpingen er praktisk, produktene er fleksible og varierte, og varmeforseglingsytelsen er veldig god. PE harpiks i seg selv er giftfri og har få additivpotter, så det anses å være et trygt emballasjemateriale.

PE sko deksel funksjoner:

en. PE er en slags mettet gummi, som har egenskapene til god seighet, slitestyrke og mykhet.

b. PE er giftfri, inneholder ikke tungmetaller og PAHS, og produktene er helt miljøvennlige.

c. PE har høy fyllingsytelse og kan produsere produkter som oppfyller ulike ytelseskrav.

d. PE har god bearbeiding ytelse, Mooney viskositet (ML121 1 + 4) har en rekke karakterer tilgjengelig i 50-100.

2.CPE sko deksel

CPE, også kjent som (klorert polyeter), kan også modifiseres ved å skrape (rapportert fra 25% til 42%, vanligvis rundt 36%). CPE er billigere enn CSM, og vulkanisatene har lav kompresjonsinnstilling, og oljebestandigheten og flammehemmende egenskaper øker etter hvert som riperinnholdet øker, men varmebestandigheten senkes. CPE har utmerket værbestandighet og varmebestandighet, varmebestandighetstemperaturen kan være fra 150 til 175 ° C, og dens utmerkede oljebestandighet gjør at den kan nedsenkes i mange typer olje, som vanligvis brukes i slanger, ledning og kabelmantel, etc..

CPE skostrekk funksjoner:

en. CPE er en mettet gummi med varmebestandig oksygenforbrenning, ozon aldring, syre- og alkali-resistens og kjemiske egenskaper.

b. CPE har utmerket oljebestandighet, blant annet ASTM No. 1 olje og ASTM No. 2 olje har utmerket ytelse, noe som tilsvarer NBR; ASTM nr. 3 olje har utmerket ytelse og er overlegen til CR, som tilsvarer CSM.

c. CPE inneholder klor, har gode flammehemmende egenskaper, og har forbrenning og dryppsikker egenskaper. Den kan kombineres med et passende forhold til lanthanid flammehemmende, klorparafin og Al (OH) 3 for å oppnå et flammehemmende materiale med utmerket flammehemming og lav kostnad.

d. CPE er giftfri, fri for tungmetaller og PAHS, og den oppfyller fullt ut miljøkravene.

e.CPE har høy fyllingsytelse og kan produsere produkter som oppfyller ulike ytelseskrav. CPE har gode bearbeidingsegenskaper, og Mooney-viskositet (ML121 1 + 4) er tilgjengelig i en rekke karakterer fra 50-100.


For det andre, klut sko

Den består av glidende sål med fine kornpartikler, pålitelig kvalitet, kan brukes flere ganger, og kan vaskes i maskin. Klassisk violett øvre, vakker og sjenerøs, laget av ren bomullstoff. En rekke skostrekk er tilgjengelig, og kan tilpasses dersom du har spesielle krav. Du kan legge til øvre broderte, trykte, profesjonelt sette på selskapets LOGO. Klutskodekselet kan vaskes og brukes flere ganger. Spesielt vil det ikke føre til riper på gulvet. Det er faktisk gratis for deg å bruke denne klutskodekselet.


Tredje sklisikring

Sklisikringen er et nytt produkt. Den bruker all-naturlig gummi til å legge til et nytt slitesterkt glidemiddel, kombinert med funksjonen av regngummisko og - sekundære plastskodeksler. Denne skodekselet er lettere og mer praktisk enn regngummi sko. I regnet og snøvær er dette skostrekket plassert utenfor skoene, og det er mulig å oppnå vanntett, slam- og skobeskyttelse uten å skifte sko. Det er ikke deformert, faller ikke av, og glir ikke utenfor skoene. Det er mer holdbart enn engangs plastskodeksler, resirkulerbare, nedbrytbare og gjenbrukbare. Den erstatter miljøpåvirkningen av engangsskodeksler og kan brukes innendørs og utendørs. Samtidig er det lett å bære, lett å rengjøre og lett å rydde opp.


Fjerde, antistatisk skostrekk

Materialet er 5mm stripe eller mesh antistatisk stoff. Fargene på stoffet er hvite, blå, marineblå, rosa etc. Bunnen av skodekselet er laget av grønt anti-statisk PVC-materiale, som kan brukes og kan være glidende. , anti-statiske og andre funksjoner, når du har på seg isolerte ulltykkede sokker og isolerte innleggssåler, kan skostrekket legges med ledende ledning, legg ledningen i ullens tykke sokker og nær kontakt med menneskekroppen når du bærer, for å oppnå bedre anti-statisk effekt, gjentatt etter vask. Mer økonomisk og praktisk enn en engangs skodeksel. Passer for høyt rent og støvfritt miljø, dette produktet kan tilpasses til 10 ~ 10000 klasse støvfritt miljø.