Ønsker å reformere stormen, står for en trening på effektiv gjennomføring

- Aug 03, 2018-På ettermiddagen 16 mars 2018, gjennomført Professor Liu, professor som formidles litt sivilisasjon, en trening seminar om "Effektiv og effektiv gjennomføring" i regnfrakk fabrikken av Shenzhen Lideng regnfrakk co, Ltd, en berømt regnfrakk merkevare i Shenzhen. Formann Pan Mingxia og selskapets ledelse og ansatte har akseptert dåpen av denne kulturelle kunnskaper beskjedent. Fra forskjeller og analyse av people's arbeid sinn og de resulterende forskjellene, har publikum fått mye. Her er de fire elementene av kjøringen.


I. innvendig søker ansvar tenkning---grunnleggende implementering


Ansvar tenkning betyr at ansatte må skulder egne ansvarsområder hele tiden når de er på jobb, og finner ut at problemer ikke er trykket underordnede, kolleger og også ledere. Hvis du ikke finner en objektiv grunn utenfra, du ikke alltid bli fanget i styrker og svakheter, men du kan finne problemer fra deg og fokus på den generelle situasjonen. For en leder er det nødvendig å lede ved eksempel, og for å holde ansatte i hjertet. Såkalte sterk generalene har ingen svake soldater. Ansatte vil ikke høre hva du sier, men hvordan du gjør det. Være forberedt på å ta ansvar til alle tider, fordi ansvar er begynnelsen på virkelige vekst; ansvar er begynnelsen av executive kampanjen; ansvar er begynnelsen av behandler problemer. Gjennomføring av sannheten: Jeg er roten til alt.


Sekund, vellykket tenkning - sjelen til kjøring


Den virkelige definisjonen er 100% ansvarlig, og suksess oppnås uten kompromiss. Jeg pleide å tenke at plikten til superior iverksatt umiddelbart. Jeg prøvde mitt beste for å ikke nå resultatet i sanntid. Jeg hadde også kjøring av makt, og jeg innså at dagen virkelig forstått betydningen. Kjøperen vil alltid ta hensyn til svette og arbeidskraft, alt han ønsker er suksess. Derfor hvis ansatt er bestemt å gå videre, må han være vellykket for å få jobben, for å få lønn du vil og du vil. Jobben er verdiløs, så lenge fortjeneste er verdt pengene.


Tredje, markedsorientert tenkning - ånd kjøring


De to mest typiske ordene markedsorientert tenkning er "hånd over", og du har til å ta over din egen kropp og sjel til dådene, og du kan få så mye som mulig. Å betrakte arbeidet som en slags nytelse, å opprettholde en følelse av krisen i alle tider, for å ha undertrykkelse, ha motivasjon, aktivt lære og å forbedre selv-evne. Selskapet må også etablere en mekanisme for å tvinge og lede ansatte skal fremskyndes og menneskelige strategien bør være klart i fremtiden, som utgjør Start talent dyrking strukturen.


Fjerde, enestående krav tanker - manipulering av kjøring


Udekkede behov mener at selskapets produkter og selskapet må opprettholde høye standarder og strenge krav. Din holdning til produktet bestemmer bestått produktet. Strengt endre stilen til "Ma Yu Yan Hu, sterkt tvetydig", "nesten kan et lite problem." Se på det med ærefrykt i en flott modell. La ansatt føde en kraft fra bein å beskytte det og gjøre det bra.


De ovennevnte punkter for analyse av punktet til en grundig, målrettet, fanget i center, for å hjelpe ansatte på regnfrakk fabrikken til å finne selv eksistens. Dette foredraget er veldig inspirerende, veldig sjokkerende, dypere og enkel! Selskapets virksomhet ryggraden fant en ikke-virksomhet