Vanntett skodeksel er så enkelt

- Sep 04, 2018-

Sommeren regnet i sørsiden av Yangtze-elven er ekstremt rikelig. Selv om det kan senke temperaturen, er det ikke regnfullt for folkets reise. Hvis du ved et uhell vasker skoene dine, vil du få en kald, og dette krever en vanntett skodeksel. Faktisk er produksjonen av vanntette skodeksler veldig enkel, folk trenger bare å mestre metoden, men kan også gjøre det selv, dette kan hjelpe folk til å tilbringe regnet.

1. For produksjon av vanntette skostrekk, er det første som folk skal gjøre, å forberede arbeidsstykkene, lysene og et par skinnsko. For å sikre at skoene har en god regntett funksjon, må folk være i tilstrekkelig mengde når de forbereder lysene.

2. Etter at arbeidet er ferdig, må lyset bli antent, og lysoljen påføres på skinnskoene med en bomullspinne. Det skal sikres jevnt når applikasjonen påføres, og tykkelsen må også sikres for å effektivt motstå fuktighet.

3. For lysoljen på skinnskoene må folk skrape den for å sikre estetikken, slik at den usynlige vanntette skodekselet på den lange er ferdig.

Selv om det fortsatt er noen forskjeller i forhold til produktene produsert av profesjonelle produsenter, har dette vanntette skostrekk også en god regntett effekt, noe som gjør at skoene ikke blir våte i regntiden.