Ha en sko dekke og vaske bilen

- Nov 02, 2018-


20.000 yuan å vaske bil, jeg tror at mange eiere vil bli sjokkert når høre dette tilbudet, i henhold til denne prisen, vaske noen biler er nok til å måtte kjøpe en generell modell. Men er verden av lokale tyranner ikke noe som mange av oss kan forestille deg. Hva jeg vil fortelle deg her er at det er mange luksus bileiere, som Ferrari og Rolls-Royce eiere, venter på 20.000 yuan. Kom hit for å vaske denne bilen.


20.000 yuan er selvfølgelig en veldig fin bilvask prosess. Dette er veldig populært i utlandet, men noen av de beste bilene som Ferrari, Rolls Royce og Lamborghini er også tilgjengelig for denne prisen. Hvis du sier slike kjøretøy, prisen på 20.000 yuan er ikke noe, men hvis du virkelig forstår det, selv vanlige folk vil tenke at slik pris er virkelig verdt pengene. Vi vet at folk som kjører en bil kan bringe en sko dekke når de kommer på bussen. Selv når de ta rattet, må de bruke hansker. Dette krever en bil med en forsiktig pass. Bilvask prosessen er naturligvis ikke lett. .


Fra begynnelsen kan vi se at arbeiderne som utfører den interne rengjøring utføres med hansker, med veldig profesjonell og fin liten børster, samt en rekke rengjøring agenter, seter, ratt, osv. Når ting blir nøye brukt, bør rekkefølgen og andelen noen rengjøringsmidler kontrolleres. Til slutt, renset håndklær bør være omhyggelig renset med rene håndklær. Noen fine hjørner, instrumentpaneler, etc., bruke også dem. Gå til bomullspinnen for rengjøring.


Slike rengjøring utføres langsomt mens du holder til rengjøringsmiddel og håndkle under rengjøringen utsiden. Selv hjulet gap og bunnen av bilen er ikke oppbrukt. Når du vet det, hva du synes om rengjøring av to tusen ganger? Selv om det er dyrt, er det definitivt verdt pengene.