Bruke regn støvler å gå til Longyuan turisme

- Nov 02, 2018-


Longyuan ligger ved nr 433, Longyuan Road, Longgang distriktet, Shenzhen. Det er bare hage-style parken i Kina med temaet dragon kultur. Det er en antikk gaten nord i Longyuan Park. Det er det eneste turistmarkedet i regionen som integrerer blomster og fugler og antikviteter. Det er 64 klassisk stil butikker og mer enn 400 boder i markedet.


Dragon hagen har mer enn 38 000 dragon skulpturer. Figuren av dragon er opp til Yin og Shang-dynastiene. Den dekker den gamle Shudi, den gamle Baiyue og Han, Miao, Yi og Naxi etniske grupper. Gudene reiste og knuste åtte polene, med fokus på essensen av Hualong kultur i parken. I tillegg til inngangsdøren 蛟 昂 昂 昂 昂 昂 昂 昂 昂 昂 昂 昂 昂 昂 昂 昂The i bassenget er tappekran blekksprut, drage skilpadden kravlesøk på bakken, og drager på veggen er skyhøye. Huilong broen over elven Longgang, stein pilarer er skåret. Det er mer enn 20 severdigheter som Longmen Hangsheng, Longxiao Jiutian, ni Dragon veggen, Guanyin Pavilion, Longwang Palace, Wulong Pavilion, Huilong Bridge og Xiangsilin.


Den Longyuan Gate er en fem-åpnet intermitterende fjellet Ming og Qing stil bygningen. Et par Ai Yeqing steinutskjæringer foran Qilin Xiongmen porten inn hovedinngangen og Longma tar imot gjestene. Legenden som forfremmet løper som en drage, og symbolet på hele kroppen. Fuxi ble og begynte å male åtte diagrammene for å opprette den kinesisk sivilisasjonen.


To dobbel-ring paviljonger er bygget rundt parken, og paviljongen er omgitt av skatter. Det er enkel og elegant. Midten av parken ligger i Ai dere Qingshi døråpningen. Forsiden av landet er gravert med navnet på håndskrevne boken "The Emperors hjemby", og de berømte forskerne Huo Songlin og Gu Qinzhou er gravert på begge sider. De åtte landskapene og åtte kjendiser av Tianshui har skrevet 104 lang bokstaver. Etter døråpningen klokker et par av hvit marmor på både sider er høy og høy, og isen er klar og ren. Skal Jiujie Imperial veien, spasere på plattformen, omgitt av blå jade gjerdet, søylene er beskyttet, og plattformen ligger i templet.


Den Cheng Ji Dian er hoveddelen av Dragon hagen. Det er hovedhallen fjellet Jiukai. Hallen viser 19 statuer av kjendiser for Tianshui dynastiet som Fuxi til Qing-dynastiet. Dragen pregede, gavl med imitasjon mahogni veggmalerier og Maijifeitian veggmalerier og 32 tre relieff malerier av historiske fortellinger i antikken, Fu Li Huihong, imponerende og fantastisk, reflekterer historiske kultur og kunst Tianshui, viser moderne Tianshui arkitektur stilen.


Maji Mountain turisme er i et regn, når det gjelder turisme. Husk å ta med din egen vanntett regnfrakk og vanntett sko dekke. Fordi været er foranderlig, jeg ser på den klare himmelen på et øyeblikk, og det regner tungt i blinking av øye.


Regnet stenket, og bladene av ulike blomster og planter ble komprimert med krystall vanndråper. Skyene rullet opp i skyene, og regnet falt fra himmelen. Slem regndråpene slengte på elven som en stål ball kastet ned, vannsprut høy; tykk regn rammet vinduene i andre og knirket. Regndråper rullet ned stammen i gresset, og en dråpe ble boret i jorden. En annen dråpe ble boret i munnen på gresset og fant ikke. Regn som tusenvis av sølv fløtet ned fra himmelen, den takskjegget falt i rader av vanndråper, som en vakker perle gardin.


Shenzhen Lide Ming regnfrakk er billig og stilig, og det påvirker ikke verdien av kroppen, men det også øker sin egen temperament og blir en motetrend