Bruke regn støvler å gå til Malu Mountain Country Park

- Nov 02, 2018-


Majishan Country Park ligger i Longgang distriktet, Shenzhen. Den er koblet til Sanzhoutian reservoaret i Yantian-distriktet i vest, Kwai Chung Town i øst og østlige Gullkysten på Shenzhen sør. Det totale området er 28 kvadratkilometer. Det er en sjelden tilstøtende urbane området og har ikke blitt vandalisert. Vakre fjellskog. De fleste av parkens topper er under 500 meter over havet, og skråningen er moderat. Det er et godt sted for fotturer og camping. Såkalte fjellet vannet fungerer ikke, ingen elven våren er ikke stille, ingen fossen er mannlige, mange elver og fosser er en viktig funksjon i parken.


Longtan foss gruppe Scenic Area ligger i Maji Mountain Country Park, under Longtan fjell av Biling landsbyen i krysset av Sanzhoutian i Yantian-distriktet og Pingshan by i Longgang distriktet. Det tar bare 30 minutter å kjøre fra sentrum Shenzhen. Gruppen Malongshan Longtan fossen er nærmeste naturlig foss gruppen fjell område. Det er dannet av bratte vannet i nedbørfeltet til Yuejin reservoaret. Det er fosser strømmen ned og fosser, samt hoppe og fallende lag av vann, og det er ingen mangel på munter og rolig bekker. Det er mange fosser her, gapet er stor, vannet er rikt og skjønnheten i landskapet er i Shenzhen og selv de omkringliggende områdene. Det kan sies at det er en sjelden naturlig naturskjønne stedet for øko-turisme. Stier og daler av regn skog, rundt Pingshan byen cross Maji landsbyen hele veien, å Shanggao reservoaret, gå til. Trærne er blomstrende her, og de gamle trærne er høye i århundrer. Det er forskjellige eksotiske blomster og gress i four seasons. Alt er naturlig, og det er et godt sted å utforske.


Maji Mountain turisme er i et regn, når det gjelder turisme. Husk å ta med din egen vanntett regnfrakk og vanntett sko dekke. Fordi været er foranderlig, jeg ser på den klare himmelen på et øyeblikk, og det regner tungt i blinking av øye.


Kraftig regn falt vilt fra himmelen, og mørke himmelen var som en kollaps. Vinden jager regnet, regnet kjører vinden, vind og regn er forent å fange opp med mørke skyer på himmelen og hele verden er i regnet. Vinden blåste og regnet falt underjordiske. Nærmere er se, det ikke engang en figur på gaten. De hvite blomstene er alle vann, og det har blitt en rogue elv. Det er utallige vannsprut på toppen; glitrende våren regn, som en gruppe av uskyldige dukker, samles i himmelen. , spille ned, oh ja, flagrende i armene på moder jord.


Shenzhen Lide Ming regnfrakk er billig og stilig, og det påvirker ikke verdien av kroppen, men det også øker sin egen temperament og blir en motetrend.