Bruk en klutskodeksel for å besøke Cuibaolou Celadon-museet

- Nov 02, 2018-


Cuibaolou Celadon-museet ligger i No. 2095, Baoan South Road, Luohu District, Shenzhen. Det er det første private museet i Shenzhen og den første private patriotismens utdanningsbase. Det er det eneste tematiske museet i verden som systematisk samler, viser og studerer gammel kinesisk celadon. Det er også det første private celadonmuseet med det største antallet celadoner i inn-og utland, det største antallet celadoner som vises i Kina, den mest komplette kategorien og det mest komplette systemet. Privat museum, et av de ti beste folkemuseene i Kina.


Celadon-museet har et areal på over 2000 kvadratmeter, hvorav utstillingshallen dekker et areal på 560 kvadratmeter. Prøvekvalitetshallen er 560 kvadratmeter. Museets system har samlet mer enn 1000 stykker typiske celadonartefakter fra Shang og Zhou-dynastiene til Yuan, Ming og Qing-dynastiene de siste 3000 årene, og mer enn 2000 porselenstykker i ulike berømte ovner, spenner over 20 dynastier, og varer mer enn 3500 år. For å lette besøket, er utstillingen arrangert i henhold til de fire perioder med celadonens innledende periode, utviklingsperiode, toppperiode og nedgangstid. Det viser fullt ut stilen og utviklingen av gammel kinesisk celadon, som er praktisk for publikum å forstå utviklingen av kinesisk celadon og historiske og kulturelle skikker. Endring. Siden sin åpning i 1998 har Celadon-museet mottatt nesten 100 000 besøkende fra inn-og utland og vunnet stor anerkjennelse. Det har blitt valgt som en av Kinas topp ti folkemuseer. Det største private museet i Kina, Cuibaolou Celadon-museet er også det eneste museet i verden som systematisk samler, viser og studerer gammel kinesisk celadon.


Museet er som et luksuriøst palass av historie, kultur og kunst. Her kan du røre de autentiske eksemplene på kulturhistorier, fotografier, arkiver, kopier, forskningsutstillinger og eksempler på dekk, glasur, mønster, etc. Den høytidelige og kjedelige atmosfæren gir folk en behagelig kunstnerisk nytelse og en fornem følelse av deltakelse. Paviljongen er delt inn i fire deler: Shang-dynastiet til Vest-Han-dynastiet, utviklingsperioden for Øst-Han-dynastiet til nordlige og sørlige dynastier, toppperioden for Sui og Tang-dynastiene til Song-dynastiet, og nedgangstiden av Yuan-dynastiet.


Delta i Cuibaolou Celadon-museet, og skoene er best på en sklisikring. Dette er respekten for Mazu, og det er også tilbaketrekking av selvkultivering. Hvis du legger en sklisikring på skoene dine, må du holde gulvet inne i hallen ren. Usynlig reduserer mye unødvendig arbeid.