Iført en sklisikre sko dekke, Qi Niang turisme

- Nov 02, 2018-

Shenzhen, Qi Niang Mountain ligger i Nan'ao byen, den største høydepunkt av Sørøya av Dapeng halvøya. Det er 869 meter over havet og nest høyeste toppen i Shenzhen. Fjellene er bratt og majestetiske fjelltopper Qi Niang er usammenhengende. Fjell, topper, steiner, fjell, jungel og rikt dyreliv ressurser utfyller hverandre. Her, er det ingen støv og sorg i byen. Magien er vanlig, sjarmerende og intime. Sjarmen av Niangshan, i tillegg til topper og topper, den trofaste grønne, men også på grunn av hennes sagn og historier. En sa, Qi Niangshan, Dapeng fjell også. Tidligere var det syv feer som reiste her, som Pengzhong og havet, ser deres skjønnhet og ikke ønsker å gå tilbake til himmelen. Jade keiseren hørte nyhetene og hast kalt Raytheon til å forfølge den. De sverger til døden og insisterer på å bo i verden. Keiseren himmelens klaget og laget det blir syv toppene, kalt Qi Niang fjell. Sa at Qiiangshan fjellet er et korn-produserende fjell. På grunn av potet korn, cassava, taro, yam og andre avlinger på fjellet er det alle slags avlinger. Spesielt i området av Dashiyan (tidligere den gamle Dashili) er den rik på ingefær, som er berømt for sitt krydret og langvarig rykte. De som går opp i fjellet å plukke opp korn, returneres med full Last, derav navnet på moren. Trafikken i byen med 360 buss til Nanao by, i South Australia byen for å ta en liten fire hjul eller motorsykkel, som selv kjører, bilen kan parkeres i mineralvann anlegget.


Følelsen av regn treffer ansiktet - friske og naturlige; favoritt regn, det mest elsket av regn - søt og søt; favoritt regn, favoritt å gå med familien i yr - rolig; favoritt regn, min favoritt og mine venner er i regnstorm - full av energi.


Turistattraksjonen Qi Niang fjellet er i et regn, når det gjelder turisme. Husk å ta med din egen vanntett regnfrakk og vanntett sko dekke. Fordi været er foranderlig, jeg ser på den klare himmelen på et øyeblikk, og det regner tungt i blinking av øye. Shenzhen Lide Ming regnfrakk er billig og stilig, og det påvirker ikke verdien av kroppen, men det også øker sin egen temperament og blir en motetrend.