Bruk en regnfrakk for å besøke Shenzhen Hakka Folkemuseum

- Nov 02, 2018-


Shenzhen Hakka Folkemuseum er den største Hakka boligbygningen i landet.


Shenzhen Hakka Folkemuseum er "Hehu New Residence", bygget for Roche og bygget i Qianlong-perioden av Qing-dynastiet. Den har blitt bygget i tre generasjoner og tiår. Den dekker et areal på 24.816 kvadratmeter, med en byggeplass på 14.530 kvadratmeter, en bredde på 166 meter fra nord til sør og en lengde på 109 meter fra øst til vest. Det er 179 boliger, hver bestående av flere hus og hundrevis av hus. (engangs regnfrakk)


I veggen ser boligene seg å være "returnert". Hele bygningen er dannet av indre og ytre sider. Ytre planet er bredt og smalt foran og er i form av en sølvbørste. Innervegget har en høy vegg skilt fra periferien, og flyet er firkantet. Oppsettet av bygninger, haller, haller, hus, brønner, gallerier og gårdsplasser er ujevn, som en labyrint, lett å forsvare og vanskelig å angripe. Det er kjent som "Nine dager og atten brønner, ti paviljonger og hester Gallery"! (engangs regnfrakk)


Hakka Folkemuseum i Shenzhen har viktig historisk verdi for å studere Hakka folkekultur og opprinnelse, Hakka klan systemet, det patriarkalske konseptet og familiens ånd.


Samtidig er museet et historisk vitne om utviklingen av Shenzhen-området av Hakka-folket. Det gir et viktig grunnlag for studiet av Shenzhen historie, kultur, folks skikker og arkitektur. Det er den mest konsentrert visning av lokale folkeskikker i Shenzhen og har viktige historiske, vitenskapelige og kunstneriske verdier. (engangs regnfrakk)


Hakka folkemuseum er en provinsiell nøkkel kulturell relikvier beskyttelse enhet og en ikonisk bygning av "Hakka Capital" i Shenzhen. I desember 1996 slo den tidligere Longgang-regjeringen det nye hjemmet til Hehu som et Hakka folkemuseum. Det ble offisielt åpnet for offentligheten i begynnelsen av februar 1998. I august 1998 ble den oppført som et kommunalt nivå kulturvernavhengighetsvern av Shenzhen Municipal People's Government. I juli 2002 ble det oppført som en provinsiell nivå kulturell relikvier beskyttelse enhet av Guangdong Provincial People's Government.


For å delta i Shenzhen Hakka Folkemuseum, er det best å ha på seg en sklisikret klutdeksel. Det er et stort antall besøkende hver dag, kommer inn fra utsiden eller med lite eller ingen smuss eller annet støv. Fordi bare føttene går i sko, vil solene uunngåelig bli flekket med annet støv. Museer er generelt store i størrelse, og det er ikke for tidlig å lukke. Dette vil gi mye arbeid til museets arbeidsrengjørere. Hvis du legger en sklisikring på skoene dine, må du holde gulvet inne i hallen ren. Usynlig reduserer mye unødvendig arbeid. Shenzhen Lide Mingbu skostrekk produsent, prisen er billig og god, kan gjenbrukes.