Bruk en regntett skodeksel for å reise til Beacon Hill Park

- Nov 02, 2018-


Beacon Hill Park ligger på nordsiden av Shenzhen sentrum, ved siden av det sentrale området Futian, som dekker et område på 146 hektar. Det er et kupert bølgende land med mer enn ti små topper. Tre av hovedtoppene er reist i øst og vest, og de er oppkalt etter pennholderen. Hovedtoppen ligger 178 meter over havet, mot den keiserlige bygningen. Fra toppen kan du overse det travle bybildet, og se over Shenzhen Bay, Shekou og Hongkongs Sheung Shui, Yuen Long. Parken utfører for tiden ulike infrastrukturprosjekter. I dag har Bijiashan Park bygget mer enn 400.000 kvadratmeter plener, to kunstige innsjøer og to gressskåler. Det har utviklet fiskemuligheter og tehager. Hvert år, Double Ninth Festival, en stor fjellklatring konkurranse og en rekke plen boller vennlig kamper. Parken vil også være vertskap for store arrangementer for å berike borgernes fritid. Bijiashan Park gir besøkende et sted å hvile i sentrum. Det er mange høye fjell og skoger i Bijiashan Park. Bijiashan Park dekker mer enn 80% av fjellet, og den høyeste toppen er 178 meter over havet. Det tilhører fjellparken. (Svart skostrekk er ikke glatt)


Parken er rik på plantressurser, med en vegetasjonsdekning på over 95%, mer enn 1000 plantearter, og mer enn 560 arter av ville dyr. Parken ligger i den nordlige delen av det 800m lange grønne beltet og er en viktig del av det grønne beltelandet. Terrenget i parken er rik og variert, landskapsressursene er gode, plantene er fullt dekket, og det er mange slags dyr. Blant dem er sommerfugler, fugler, insekter, slanger og andre varianter rikelig. Parken har en rik safari park med pattedyr som civet, pinnsvin og hare. Det er mer enn 20 slags fugler som truss, tit, gråt mage, egret, natthjerne, kingfisher, spotted ugle, papegøye og bambus kylling. Det er mange slags naturlige skoger i Bijiashan Park, som er ganske skogsrike. Skogen består av eukalyptus, liten leafhopper, svart mulberry og taiwanesisk akasia. De blandede treslagene inkluderer 20 arter som andebolder, gulkveg og søtt tannkjøtt. Undervoksplantene er blomstrende og har et bredt utvalg, hovedsakelig dominert av myrtle, ni seksjoner, villpion og leopardhud. Det er 7 gamle trær i parken, inkludert 2 fisketrær, 126 år gamle; 5 lychees, 106 år gammel. Den overordnede planen for Bijiashan Park er å bygge en komplett, typisk europeisk stilshage, som maksimerer det opprinnelige landskapet og stilen. Besøkende kan gå fritt i parken, nyte den rike naturen i parken, og nyt stillheten og atmosfæren vekk fra byens liv og byens skyline. (Svart skostrekk er ikke glatt)


Beacon Hill Park ligger i et regnfullt område når det gjelder turisme. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye.


Regnet var enda større. På taket, på gaten, var det et lag med hvit tåke, som en flytende silke. Regndråpene skrånende på stillestående vann på gaten, og rørte opp det blomstrende vannet. Vannet er som en liten fontene. Når vannet sprutet på bakken, ble det omgjort til små blister. De små blærene så ut som en gjennomsiktig liten lue, som var veldig interessant. (Svart skostrekk er ikke glatt)


Regnet kom for å bli med i moroa. Fra begynnelsen var det en downpour, og regnet virket som et stort, tykt regngardin. (Svart skostrekk er ikke glatt)


Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend.