Bruk en regntett skodeksel for å reise til Yangmeikeng

- Nov 02, 2018-


Yangmeikeng er den vakreste dalen i Shenzhen. Det er kjent som "Pearl of Tourism" i øst Shenzhen. Yangmeikeng ligger i Daya Bay, nordvest for Shenzhen Nanao Town. Den vakre naturen i Yangmeikeng tiltrekker seg flere og flere turister til denne fritiden og ferien, vakre kystlandskapet og fredelig gårdsliv, noe som gjør Shenzhen urbanites misunnelig.


Yangmeikeng består av to store groper. Den ene er tailpit, kilden er mellom de store gjessene og trekanten fjellet; den andre er Dakeng Lake, kilden er Qiiangshan. Hele veien til Qingtan er naturen vakker, skogene blomstrer på begge sider, og fuglene er motstridende. Kystlinjen er jevn og landskapet er uendelig, noe som gjør det til et flott sted å gå på tur.


Yangmeikeng ligger i Daya Bay. Det kalles Yangmeikeng fordi det er en bakke full av bayberry i den nordvestlige delen av Nanao Town før Qiuzang Mountain og Tiger Mountain. Det er kjent for sine daler og strender. Yangmeikeng er veldig egnet for sykkelturer, så nesten hver liten butikk har parkert en rekke sykler, inkludert singel, dobbel tur, tre personer familie og så videre.


Yangmeikeng Turisme er i et regnfullt område, når det gjelder turisme. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye.


Himmelen vasket av høstregn er blå og blå som havet. De blomstrende hvite skyer er som en kano som seiler og seiler sakte på vannet. Torden lå, og det tunge regnet fortsatte å falle som en ødelagt perle. Dampen fortsatte, og regnet som strømmet ned fra takkanten samlet seg i gatene inn i en bekk. Regnet som tåke, tåken som regn, dvelende dvelende. Brisen blåste, og regndauget skrånende, som et filament av røtter som løp mot gresset og veggene. Regnet er veldig tynt, veldig bomull, som kattene flyter om våren.


Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend.