Bære blå menns skodeksler til Dafen Oil Painting Village Tour

- Nov 02, 2018-


Dafen Oil Painting Village er en landsbyboer under Buji Village Committee of Buji Town, Longgang District, Shenzhen. På grunn av utviklingen av oljemaleriindustrien har "Dafen Oljemaleri Village" hatt et godt rykte i inn-og utland. I november 2004 ble Dafen Oljemaleri Landsby kalt "Kulturindustrimodell Enhet" av Kulturdepartementet. Før reformen og åpningen var landsbyboerne bare avhengige av oppdrett for å bo, og årlig inntekt per innbygger var mindre enn 200 yuan. I 1989 kom Hong Kong-maleren Huang Jiang til Dafen, leide et privat hus for å samle og videreselge oljemalerier, og rekrutterte studenter for å hjelpe ham med å fullføre bestillinger med utenlandske selskaper og dermed bringe den spesielle oljemaleriindustrien i Dafen Village. Produksjonen, oppkjøpet og konsentrasjonen av oljemalerier dannet av studenter fra Huangjiang og Huangjiang i Dafen Village har produsert en prototype av "Dafen Oil Painting Village". Etter hvert som flere og flere kunstnere eller malere har satt opp leirer i Dafen Village, er det to store kunstforhandlere som spesialiserer seg på kjøp og eksport av oljemalerier utenfor den gule elven, og hver av dem har samlet en gruppe av spesielle maleren som forsyner den. Skalaen til "Dafen Oil Painting Village" har utvidet seg år etter år, og omdømmet har også økt år etter år. Da ble "Dafen Oljemaleri Village" dannet i dag.


Dafen Oil Painting Village ligger i et regnfullt område når det gjelder turisme. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været forandret seg, og kort tid etter falt torden med de lynnedseende regndråpene, og falt til huset, på trærne, på glassvinduene, og regndråpene av bønner falt fra taket, fordi det også var som haster. De ødelagte perlene er blitt en strøm når de faller til bakken, og det er et stykke hvithet overalt.


Stille regn, stille og vokal; morsomt regn, gjør folk virkelig lykkelige. Du trenger ikke å ha regnjakke, du kan gå utendørs, regnet er som honning, og det nærer sjelen. Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend.