Bruk tøfler, det er så mange farer, små samarbeidspartnere kjøpe sko til å gå

- Sep 03, 2018-I det daglige livet, selv om det er få personer som har på seg tøfler, men nå er det noen par tøfler i familien, og det er ikke bare praktisk og raske å bære tøfler hjemme, men enda viktigere, det vil ikke flekke gulvet, så det er nødvendig å bære tøfler hjemme. Jeg er vant til det, men alle bør være oppmerksom på det. Ikke alle er egnet til å ha på seg tøfler i lang tid. Noen har på seg tøfler hjemme lenge.

Tøfler er for det meste flate og flate, noe som kan forandre kroppsstilling og tyngdepunkt i menneskekroppen, noe som resulterer i ujevn fordeling av fotbelastning. Eldre mennesker, spesielt de som er overvektige, vil føle seg trette når de har på seg tøfler lenge, og vil også føre til at buene deres synker. Derfor bør du ha sløyfesko eller vanlige klutsko med en hæl hjemme, den mest passende høyden er 2,5 cm.

Vær også forsiktig så du ikke blander tøfler hjemme, prøv å være en person og ett par. Blanding tøfler er hovedårsaken til hudsykdom i føttene. Hvis været er varmt, kan bakterier spre seg lettere.

Det er forstått at det i mange familier ikke er utstyrt med et par tøfler for hvert medlem. Spesielt når gjestene kommer hjem til huset, kan de gi et par tøfler til gjestene. Dette er en vanlig praksis. Familien blander tøfler og sprer seg lett, inkludert blåsing og dukkert. Sårdannelsestypen og den skumle keratiniseringstypen er tilstrekkelig.

Når folk sosialiserer, blir de lett smittet av bading, pedikyr osv .; når de kommer hjem, kan de også passere fotbadet, tøfler og blandede klær til andre, spesielt når de blandes med tøfler. Den største muligheten.

Derfor påminner de relevante folkene om at tøfler hjemme skal merkes og produseres til personlig bruk, spesielt om sommeren, og tøfler skal rengjøres og desinfiseres regelmessig. Når du kommer til huset, trenger du ikke å bytte skoene dine. Du kan levere et skostrekk til gjesten og sette skoen opp. Dette er bra for både verten og kunden.