Hva er fordelene med å lage reflekterende materialer for reflekterende klær?

- Aug 03, 2018-I det moderne trafikkområdet, uansett om det er advarselsskilte, advarselsskilt eller reflekterende antrekk, er det uadskillelig fra reflekterende materialer. Generelt kan reflekterende materialer deles inn i: reflekterende tape, reflekterende gitterbånd, reflekterende belegg og så videre. I henhold til de forskjellige applikasjonsscenariene, er forskjellige former for reflekterende materialer valgt. Det er flere generelle egenskaper ved egenskapene og egenskapene til reflekterende materialer:

1. Fleksibilitet: Reflekterende materialer kan brukes i ulike bransjer, forskjellige arbeidsklær, en meget vanlig bruk, kan følsommodifiseres og brukes på forskjellige stillinger i arbeidstøy.

2, holdbarhet: reflekterende materialer, med utmerket motstand mot aldring, slitasje og vaskbarhet. Etter gjentatt rengjøring kan den fortsatt opprettholde mer enn 75% av de opprinnelige refleksjonene.

3. Variety: egenskapene til reflekterende materialer og ulike andre produkter som er brukt, utstyrt med reflekterende klut, reflekterende varmebinding, reflekterende film, reflekterende tape, reflekterende plastfilm, reflekterende blekk, reflekterende silke, reflekterende film og internasjonal sjø. Produktene er brukervennlige.

4. Vidvinkel: Det reflekterende resultatet av materialet på reflekterende antrekk er ikke bare overlegent med andre lignende produkter, men har også en vidvinkel. Det er en vinkelråle og et reflekterende materiale på overflaten, og får fortsatt et godt reflekteringsresultat.

5 refleksjon: reflekterende materiale, reflekterende lysstyrke er veldig spennende, for eksempel den reflekterende intensiteten til den sølvgrå reflekterende intensiteten 500CPL hvit fluorescerende gul reflekterende plastfilm modell 700CPL natt eller i tilfelle av lav synlighet for å gi den mest effektive, den Mest pålitelige individuelle sikkerhet.

6, universelle: reflekterende materialer brukes i et bredt spekter av applikasjoner, kan brukes til sikkerhetsvesker og slynger, overalls, jakker, regntøy, regnfrakker, sportsklær, ryggsekker, hansker, sko, kapper, etc., kan også kutte tegn Eller silke skjerm karakterer og flater plan.

Som en profesjonell merkevare av skreddersydde arbeidsklær, spekulerer Ning Geyou, når den gir reflekterende klærproduksjonsløsninger for kunder, spekulerer på fargetilpasningen fra stilen til overallene, inkludert behandling av spesielle effekter, vil alle være omfattende for å bedre Ifølge landet og relatert Industri modell.