Hva er fordelene med reflekterende regnfrakker?

- Aug 03, 2018-


Produktene fra regntrekk produsenter kan deles inn i flere varianter. Dagens lille serie er en reflekterende regnfrakk for publikum. Så, når denne reflekterende regnjakken blir brukt, kan den ha noen fordel?

Denne typen reflekterende regnjakke har nå en tett andel i markedet. Under normale forhold kan den opplyses av gatelys eller lys, og et mer blendende lys kan dukke opp, slik at det kan varsle passasjerene til sikkerhet. Målet. På produksjonstidspunktet er produktet utstyrt med en struktur av reflekterende striper på utsiden. Når du kjører på regnfull natt, lyser bilens lys i alle retninger på reflekterende striper, som reflekterer lyset på målet, og bevirker at bilføreren skal være oppmerksom og unngå at det oppstår en trafikkulykke.

Den reflekterende regnjakken er et sikkerhetsmerke laget av et sterkt reflekterende materiale på under- og underkroppens base og skuldersymmetrien eller andre deler uten å endre strukturen på eksisterende regnjakke.

Sanitets regnfrakk er forskjellig fra andre produkter, så stilen og stilen vil være annerledes. Under normale forhold kan den brukes på spesielle vakter som sanitærarbeidere og trafikkpolitisk plikt, og på designstidspunktet er hovedfargerne vanligvis fluorescerende gule og fluorescerende oransje. Dette er fordi denne fargen er vakrere, og den kan også spille en veldig god advarselrolle. På baksiden av denne typen klær er det også nødvendig å bruke reflekterende striper. Om natten er den reflekterende effekten av reflekterende striper veldig god, og varselvirkningen er bemerkelsesverdig.

Derfor arbeiderne av disse boothene også svært å kjøpe regnfrakker av denne typen. Mens de fremmer den gode regnskyddsfunksjonen, kan de også forbedre beskyttelsen av disse medarbeiderne.