Hva er fordelene med tøyskodeksler?

- Sep 04, 2018-

1. Skoomslaget kan erstatte engangs plastskodeksel, noe som i stor grad reduserer hvit forurensning.

2. Skoomslaget sparer ressurser og har lav pris. Det er en tre-i-ett sko dekke for bomull slippers, plast tøfler og engangs sko deksler.

3, klut sko dekselet er sanitær og sunt, kan unngå å bære andres slippers for å hindre kryssinfeksjon av fot sykdom. På samme tid, for å unngå at gjestene utsetter sine føtter, sokker, lukt foran eieren, er de to sidene veldig pinlig situasjon. Det er et produkt som elsker helse og siviliserte mennesker som er ventet på lenge.

4, klutskodekselet er lett å bære, med en hånd kan du raskt sette skodekselet på foten, noe som gir stor bekvemmelighet til eldre og barn.

5, skodekselet er lett å rengjøre, 1-2 sekunder for å rengjøre asken, sand og vann inne i skodekselet. Rengjøring og desinfisering er like praktisk som vanlige sko.

6, klut sko for å redusere husholdningenes forbruk, vil være bomull tøfler, plast tøfler, engangs sko dekker tre-i-ett billig sko dekker. Det er førstevalg for forbrukere som er gode til å administrere penger.

7, klut sko deksel for et bredt spekter av forskjellige sko og annen fot form kan brukes, og behagelig å bære, gå fritt. (er evangeliet med en spesiell fotform)

8, klut sko dekker lang levetid, komfortable føtter, kan brukes hele året, gjentatt slitasje. Helse, vinter er ikke frossen føtter, sommeren er ikke vanskelig. Til fordel for føttens ydmykende vekt.

9. Klutskodekselet sparer rommet som okkupert av familien, og kan brukes til både verten og gjesten, og kan også forhindre tap av sko. Unngå eierens bomullstøfler, sandaler og tøfler, og engangssko dekker for gjestene. Bringer raskere og mer praktisk liv til et raskt liv.

10, kan klær sko også brukes som vanlige sko. (så vakker og slitesterk som vanlige sko)

Sklisikring av glidende klut