Hva er egenskapene til PE plastskodeksler?

- Sep 04, 2018-


Når man snakker om engangsskodeksler, er alle mest kjent med PE-skodeksler, så vet du hvilke egenskaper som PE-sko dekker? I dag kom Xiaobian for å fortelle deg om egenskapene til PE skostrekk.

PE sko dekker hovedsakelig følgende egenskaper:

(1) tettheten er liten og vekten er lett Vanligvis i området 0,9-22 g per kvadratcentimeter er gjennomsnittet 1,45 g pr. Kvadratcentimeter, noe som er lettere enn de vanlige stålmaterialene, og ligger nær vekten av tre, omtrent 1/5 av stål og 1 / 2 av aluminium. l / 3 av betong.

(2) Styrk-til-vektforholdet er stort. Fra forholdet mellom styrke og vekt er det nær eller til og med høyere enn stål, og det er et høyverdig lettvekts høystyrkt materiale.

(3) Lav termisk ledningsevne. Termisk ledningsevne av plast er svært liten, ca 1/500 av metallets. Skummet har lavest termisk ledningsevne på ca. 0,035 w / m · K.

(4) God kjemisk stabilitet. Plast har høy kjemisk stabilitet mot virkningen av syrer, baser, salter og damp.

(5) God elektrisk isolasjon. Generelt er plast dårlig ledere av elektrisitet.

(6) God korrosjonsbestandighet. Plastet har god kjemisk stabilitet, og plasten er et hydrofobt materiale. Den har sterk motstand mot svak syre og svak base. Den vanlige termoplastiske harpiksen kan motstå erosjon av kjemikalier med lav konsentrasjon og har god motstand mot miljøvann og salt. Korrosjonsevne.

(7) Brennbarhet. Ulike typer plast varierer sterkt. For eksempel brenner polystyren straks ved tenning, og PVC brennes bare når den er plassert i en flamme, og slukker automatisk når den fjernes fra flammen. Tilsetning av det mest ubrennbare fyllstoffet til plastproduktet kan endre brennbarheten.

(8) God plastisitet. Den kan støpes i forskjellige former eller spesielle former av forskjellige tykkelser og tykkelser ved ulike behandlingsteknikker. Det kan møte behovene til ulike bruksområder i landskapsarbeidsprosessen. I tillegg kan hardheten, densiteten, tilsynelatende tetthet, farge, etc. av artikkelen justeres for å lette kutting og "sveising".

(9) Det er dekorativt. Plastet kan gjøres helt gjennomsiktig, og etter tilsetning av pigmentet blir det et gjennomsiktig, ugjennomsiktig produkt av forskjellige farger. Det kan etterlignes skinnemønster, tremønster, steinmønster, tekstilmønster. Fra utsiden kan du gjøre det på en ekte måte.