Hvordan ulike belegg for reflekterende regnfrakker gjennomsnitt? Hva slags belegg er bra for reflekterende regnfrakker!

- Aug 03, 2018-

Såkalte reflekterende regnfrakken refererer til et reflekterende materiale som et reflekterende belte eller en gitter belte som syes på en konvensjonell regnfrakk å dekke regn og advarsel funksjoner på regnværsdager (spesielt i regnfull netter). Populært delt inn i dekselet regnfrakker, ett stykke regnfrakker og delt regnfrakker.

 

Reflekterende regnfrakker er derfor motstandsdyktig mot regn, hovedsakelig stole på en vanntett belegg som er limt til det indre laget i den ytre stoffet. De vanligste belegg er PA belegg, PU-belegget, PVC-belegg og PE belegg. Under Li Deming reflekterende regnfrakk Xiaobian er for publikum å innføre ulike belegg vanligvis brukes i reflekterende regnfrakker, hva slags belegg er bedre.

1. PA belegg, dvs polyacrylate belegg. Slike belegg er nå mer vanlig, preget av vind og drapere. Styrke er at den har god lys motstand, høy hurtighet, og er ikke lett å gul og vaskbare. Samtidig, kostnaden av PA belegg er også lav, men elastisitet er dårlig, lett å rynke, og hånd følelsen og lysstyrke er dårlig.

2, PVC-belegg. Relatert til PU-belegget, det er relativt billig og kan være belagt overflod. Imidlertid PVC filmen har en bestemt toksisitet, er lett å alder og har en grov hånd følelse, og hardheten av kombinerte stoffet legges.

3, PU-belegget, er nå det mest passende belegget for regnfrakker. PU-belegget er myk, elastisk og sterk, og thinness av belegget påvirker ikke regnfrakkens hurtighet. Videre PU-belegget er porøs og har utmerkede fuktighetskontroll permeabilitet og ventilasjon.

Samtidig er den slitasje motstand, fukt motstand og Klesrens motstand bedre enn andre malinger. Men det må sies at kostnadene ved PU-belegget er også høyere enn andre malinger.

Forskjellen mellom PA belegg og PU-belegget:

1. fra utseende, PA belegg har ingen lys og PU-ray er høy;

2. føler PA belegg er jevnere enn PUEN, men elastisitet til PUEN er bedre enn PA;

Sammendrag: PU er lyse, fleksibel og har en film. Og PA har ikke disse styrker.

Forskjellen mellom PU og PVC:

1, PU-belegget er Lær, PVC er limet.;

2. fra hjørnet er base stoffet til PUEN mye tykkere enn PVC;

3, hånden: PU føles mykere, PVC føles vanskeligere;

4, ved brann, smaken av PU er mye lettere enn smaken av PVC.

I sammendraget, hva er ulike belegg vanligvis brukes i reflekterende regnfrakker, og du bør ha en forståelse for fordelene ved hver. Som for reflekterende regn, hva slags belegg er bedre, det spiller ingen rolle fordeler og ulemper, matlaging produsentens posisjonering av kvalitet og pris på min regnfrakk.