Hva synes du om å selge en 268 yuan regnfrakk til en syklist?

- Nov 02, 2018-

Som delingen av sykler har intensivert, har finansieringsevnen til delte sykler også klatret helt, noe som har gjort mange entreprenører sjalu. Selvfølgelig har fortjenesten på delte sykler alltid vært tvilsom. I går delte sykkelgiganten "Mobai", test det nye overskuddspunktet: selg regnfrakker!


I går annonserte Moby salget av regnfrakker, og det er en bærbar regnfrakk. Denne regnjakken er designet av designerklæringen og er designet for bærbare regnjakker designet for sykling.


Denne regnjakken er designet med en uttrekkbar ryggsekkplass, og lengden på hemmet er også designet for sykling. Romsavdelingen er helt gjennomsiktig og klærhuset er forsynt med reflekterende striper av sikkerhetsmessige årsaker.


Ved første øyekast er denne regnjakken ganske fasjonabel. Dens pris er 268 yuan, noe som gjør at mange netizens sier at det er uakseptabelt. Noen netizens innrømmer at de ikke vil akseptere en regnfrakk for å selge en så kostbar pris. Det er også netizens budskap: Som en sykkelderivat vil en viss skatt snart være så lenge som 68 yuan.


Faktisk, bortsett fra denne prisen, er sykkel regnjakker også et godt forsøk på å dele fortjenesten på sykler. Som en delt sykkel som gir praktisk reise, håper jeg også at den kan generere flere og mer praktiske tjenester. Dette er også den horisontale utviklingen av delte sykler. En idé.


Hva synes du om ridning regnjakke som Moby testet denne gangen?