Hva er effektiviteten av anti-statisk sko dekker?

- Sep 05, 2018-

Skoen dekselet er et produkt laget av folk å beskytte sko mens du unngår forurensning av bakken. Skoene kan dekkes med en beskyttende deksel. For forskjellig bruk scenarier er det vanntett, antistatisk og andre funksjoner. Skoovertrekk er hovedsakelig delt i vanlige sko. Angi, dekker sklisikre skoovertrekk og anti-statisk sko, Zhengzhou sko dekke produsenter Xiaobian for publikum å innføre antistatisk skoovertrekk.

Antistatisk Sko dekke, derav navnet er en sko dekke produkt som kan hindre statisk elektrisitet i menneskekroppen. Statisk elektrisitet kan oppstå i hver bevegelse av mennesker i normalt liv. De fleste av dem sender statisk elektrisitet til bakken gjennom foten. For verksteder som produserer fint elektroniske komponenter, kan eksistensen av statisk elektrisitet i menneskekroppen lett påvirke de elektroniske komponentene. Brudd, det er veldig nødvendig å bruke anti-statisk sko deksler i slike anledninger. Samtidig, kan antistatisk harmoni også unngå ledende støv inn fabrikken sikre renslighet og hygiene produksjon anledninger og forhindre forekomsten av uventede hendelser. Friksjon og elektrifisering og menneskekroppen statisk er de to store kildene skaden elektronisk og mikroelektronikk. Antistatisk Sko dekke kan effektivt unngå slike skader.

Antistatisk Sko dekselet er laget av 5 mm stripe eller maske anti-statisk stoff. Fargen på stoffet er hvit, blå, navy, rosa, etc. Bunnen av skoen dekselet er laget av grønn antistatisk PVC materiale, som er slitesterkt. Det kan også nå funksjonene av anti-skli, antistatisk, etc. Når iført isolert ull tykke sokker og isolert innleggssåler, kan sko dekke legges med ledende ledninger. Når iført, sette ledende ledningen i de tykke ullsokker og kroppen å kjempe hardt for å oppnå bedre forsvar. Statisk effekt, kan gjenbrukes etter vask. Mer økonomisk og praktisk enn en engangs sko dekke. Den brukes i høy rent og støvfritt forhold. Dette produktet kan brukes i 10-10000 støvfritt tilstand.

Iført en antistatisk sko dekke er en effektiv måte å kontrollere den elektrostatisk belastning av rommet. Antistatisk Sko dekke med antistatiske klær kan effektivt hindre fare for statisk elektrisitet i menneskekroppen, og produksjonen av røret er glatt.