Hva er friksjonsspenningen til det anti-statiske skostrekk?

- Sep 05, 2018-

Det anti-statiske skostørket stoffet har forskjellige friksjonsspenningsverdier. Den antistatiske skodekselet på den ledende silken 0,5 cm vertikale stripen har en friksjonsspenning på ca 800v, og rutenettet er ca. 500v. Friksjonsspenningen på 0,25 cm rutenettet er mellom 200v. Derfor, når du kjøper en antistatisk skostrekk, bør stoffet i plagget velges i henhold til minimumsgrænsen for elektrostatisk spenningsverdi i produksjonsverkstedet. Selv om eliminering av statisk elektrisitet er vanskelig å oppnå, er det ikke et problem å finne et godt produkt og en metode for å eliminere statisk elektrisitet. Hva er friksjonsspenningen til det anti-statiske skostrekk?

Når en person ser en stol, genereres spenningen på 1800 volt eller mer. Når strømmen oppdages, overstiger den statiske spenningen på personen vanligvis 2000 volt. Når utladningsgnisten er sett, har den statiske spenningen oversteget 3.000 volt. Når du blar gjennom plastboken, har det blitt generert en 7000 volt elektrostatisk spenning; når lyden av "pipet" av utladningen høres, har den nådd 7000 til 8000 volt. I livet er slik innflytelse svært liten for oss, men i selve produksjonen er nesten 20V statisk spenning nok til å ødelegge høyteknologiske produkter som chips eller forringe ytelsen.

For å eliminere statisk spenning, krever enkelte mikroelektronikkfabrikker og presisjonsmaskineri-produksjonsverksteder at de skal ha anti-statiske skostrekk. Fordi de anti-statiske overalls har en viss friksjonsspenningsverdi. Det bruker prinsippet om ladning og nøytralisering for effektivt å forhindre statisk elektrisitetsakkumulering. Hva er friksjonsspenningen til det anti-statiske skostrekk?

Det anti-statiske skostørket stoffet har forskjellige friksjonsspenningsverdier. Den antistatiske skodekselet på den ledende silken 0,5 cm vertikale stripen har en friksjonsspenning på ca 800v, og rutenettet er ca. 500v. Friksjonsspenningen på 0,25 cm rutenettet er mellom 200v. Derfor, når du kjøper en antistatisk skostrekk, bør stoffet i plagget velges i henhold til minimumsgrænsen for elektrostatisk spenningsverdi i produksjonsverkstedet. Selv om eliminering av statisk elektrisitet er vanskelig å oppnå, er det ikke et problem å finne et godt produkt og en metode for å eliminere statisk elektrisitet.